Double Dutch

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Double Dutch heeft een basisspel en een extra spannend vervolgspel waarbij je een speciaal Diamond spel speelt

Gokkast Double Dutch Basisspel

Je begint bij deze gokkast standaard met het basisspel waar je met inzet van 1 credit speelt. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Er wordt gespeeld op 1 winlijn welke te zien is door de dunne lijn die over de symbolen loopt. De winnende combinaties zie je afgebeeld op de winchema's naast de rollen. Je wint een prijs als je een combinaties op de winlijn hebt van uiterst links naar rechts. Hierop vormt het symbool van de Ster een uitzondering. Deze levert ook kriskras een prijs op. Bij twee Sterren krijg je een prijs tussen de 2 en 100 punten en bij drie sterren win je tussen de 4 en de 200 punten.

Bij de Double Dutch gokkast is een automatische Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast gehouden. Je kunt dit annuleren door op de knop Reset te klikken. Als je zelf een rol wilt vastzetten tijdens het spelen dan kan dat ook. Dit doe je door op de knop Hold te klikken onder de rol van je keuze.

De punten die je tijdens het basisspel wint kun je verdubbelen naar 200 punten met het Gamble spel. Hierbij moet je op de Gamble knop klikken en maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Twee gewonnen punten worden altijd gegokt, maar meer gewonnen punten kun je ook meteen innen door op de knop Take Win te klikken of ze naar het vervolgspel te plaatsen door op de knop Save te klikken.

Gokkast Double Dutch Vervolgspel

Het vervolgspel speel je op dezelfde rollen als het basisspel maar dan met inzet van 5, 10 of 20 credits per ronde. Bij het vervolgspel tellen de winnende combinaties kriskras waardoor de winkans groter is. Er is extra veel te winnen bij het speciale Diamond spel. Steeds als je dit deel van het spel speelt verhoogt het symbool van een Double Diamond beurtelings de beide bonusmeters boven in het scherm met 10 punten. Bij begin van het spel staan deze meters altijd op 400 punten. Telkens als een veelvoud van 200 punten wordt bereikt dan wordt de daarbij behorende games meter verhoogd tot maximaal 5 (1000 punten). Heb je 3 Double Diamond symbolen op de winlijn bij inzet 5, of op 1 van de 5 winlijnen bij inzet 10 of kriskras bij inzet 20 dan begint het Diamond spel. De bonusmeter met de hoogste aantal punten bepaald hoe vaak je dit spel kunt gaan spelen.

Steeds als je dit spel speelt maak je kans op het winnen van de prijzen zoals op de diamant staat aangegeven. De vlakken beginnen allemaal te knipperen en door op de Start knop te klikken stop je op 1 van de vakken. Ook is het mogelijk dat het vlak met Change oplicht en dan verhuis je van de blauwe naar de gele diamant waarop nog meer punten te winnen zijn.

Gokkast Double Dutch Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Plaatst gewonnen punten naar de meters van het vervolgspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van je gewonnen punten
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet waar je het spel mee wilt spelen
TAKE WIN – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
RESET – Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus