Double Drive

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De fruitmachine Double Drive is een spel waarbij het spel gespeeld wordt op de vier rollen met 1 actieve winlijn. Je kunt het spel spelen met inzet van 1 credit, 5 credits of 20 credits. Als je met 1 credit speelt dan win je de prijzen uit het schema welke afgebeeld staat onder de rollen, speel je met 5 of 20 credits dan win je de prijzen uit het schema rechts op de gokkast.

Gokkast Double Drive Spel

Als je op de Double Drive gaat gokken dan begin je met het bepalen en instellen van de inzet waar je mee wilt gaan gokken. Je kunt dit natuurlijk n elke ronde weer veranderen. Je kunt inzetten met 1, 5 of 20 credits. De prijzen staan afgebeeld in de schema's op de gokkast. De jokers geven extra kans op mooie prijzen. Bij inzet van 1 credit levert een joker op de winlijn een prijs van 2 tot 100 punten op. Speel je met 5 credits dan levert een joker, waar dan ook, een prijs op van 5 tot 100 punten en speel je met inzet van 20 credits per draai dan is de joker altijd tussen de 10 en 20 punten waard.

De gewonnen punten kun je verdubbelen met de speciale gokfunctie. Je speelt dan een kop/munt spel waarbij je bij een goede gok je punten dubbel krijgt. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende ronde. Met de reset knop kun je dit weer ongedaan maken. Als je niet steeds op de start knop wilt klikken dan kun je gebruik maken van de Autoplay functie.

Gokkast Double Drive Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het spel
SAVE – Plaatst gewonnen punten op de creditmeter
CHOOSE GAME – selecteert de inzet waar je mee wilt gaan gokken
HEAD/TAIL – gebruik je bij het gokspel voor verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD – Houdt de rollen met gunstige positie voor de volgende ronde vast
COLLECT – Platst gewonnen punten naar de totaal meter
RESET – Reset de hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast en aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus