Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg Double Dice

De fruitmachine Double dice is een kleurrijke gokkast met een basisspel en een vervolgpsel. Je speelt deze spellen op afzonderlijke rollen. Het basisspel speel je met 1 credit op 1 winlijn en het vervolgspel speel je met inzet 5, 10 of 20 credits op 5 actieve winlijnen. Tijdens het spelen van het basisspel maak je kans op mystery prijzen en bij het vervolgspel kunnen de dices je extra punten opleveren

Gokkast Double Dice basisspel

Je kunt zelf bepalen met welk spel je wilt beginnen op de gokkast Doubel Dice. Als je met het basisspel begint dan speel je met inzet van 1 credit per speelronde. Je speelt dan op 1 actieve winlijn welke je aangeduid ziet door middel van het dunne lijntje over de middelste rollen. Onder de rollen zie je de winnende combinaties met de daarbij behorende prijzen. Alle prijzen die je wint kun je nog eens verdubbelen met de kop/munt functie. Gok je goed dan verdubbel je je gewonnen punten, gok je fout dan verlies je ze. Het symbool van de kroon kan je een mystery prijs opleveren van 10 tot 100 extra punten.

Bij de gokkast Double Dice zie je onder de rollen het woord Hold staan. Hierme kun je de rollen met een gunstige positie vastzetten voor de volgende ronde waardoor je winkansen worden vergroot. Je kunt dit weer ongedaan maken met de knop Reset. De punten die je wint kun je ook meteen innnen door op de collect knop te klikken.

Gokkast Double Dice Bovenspel

Het bovenspel van de Double Dice kun je spelen met inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Op het tabel naast de rollen lichten de prijzen op bij de door jou gekozen inzet en hoe hoger je inzet, des te hoger zullen je prijzen zijn. Je speelt het vervolgspel op de bovenste drie rollen en ziet daar dat er maar liefst 5 actieve winlijnen zijn waardoor je nog meer kans maakt op winnende combianties. Speel je met inzet van 10 of 20 credits dan is zijn er speciale prijzen voor de afbeeldingen met de dices, de dobbelstenen. Hierbij zijn er flinke aantallen punten te winnen.

Gokkast Double Dice uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het basisspel en bovenspel/plaatst gewonnen credits naar de creditmeter
KOP/MUNT - gamble spel voor het verdubbelen van je gewonnen punten
CHOOSE BET - bepaalt de inzet en het spel welke je wilt gaan spelen
HOLD - voor het vastzetten van bepaalde rollen met een gunstige positie
COLLECT/RESET - zet de gewonnen punten op de spaarmeter/automatische reset voor de Hold functie
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus