Diamond Dogs

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Diamond Dogs

Diamond Dogs is een Netent gokkast met een leuke kleurrijke vormgeving en nog leukere winkansen. Ben je een echte honden liefhebber en hou je van luxe en bling, dan is deze gokkast een perfecte keuze voor jou. De Diamond Dogs gokkast heeft een aantal goede speleigenschappen waaronder een erg grappig bonusspel waarin jij de fotograaf bent en de honden de sterren op de rode loper. Heb je altijd al willen weten hoe het leven van High Society honden er uitziet? Dan is dit je kans om erachter te komen.

Het thema van gokkast Diamond Dogs

Zoals de naam van deze gokkast al doet verklappen is het thema van de gokkast fortuin, luxe, en.. honden! In dit spel leiden de honden waarschijnlijk een veel luxer en mooier leven dan de gemiddelde persoon en dat maakt dit spel toch wel erg grappig. Van diamanten halsband tot een hondenvilla met palmbomen en een zwembad, van champagne tot een bot met een grote strik er omheen. These babies have it all! Een 'woef' moedigt je bij het starten van elke nieuwe ronde aan en het bonusspel wordt begeleid door het geluid van flitsende camera's en muziek. Het leiden van een hondenleven is nou niet bepaald van toepassing op deze honden.

Spelfuncties gokkast Diamond Dogs

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen. Het inzetniveau, de muntwaarden en de winlijnen zijn elke ronde weer opnieuw in te stellen. Winnende winlijnen worden gevormd door minstens 3, van links naar rechts, dezelfde symbolen op een winlijn. Speciale speleigenschappen van de Diamond Dogs gokkast zijn de symbool vervangende wilds, scatters, freespins en een erg leuk bonusspel.

De bediening van gokkast Diamond Dogs

Bij de Diamond Dogs gokkast kan je kiezen tussen 4 inzetniveaus en 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50, waarbij het inzetniveau het aantal munten per winlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het bedrag wat een munt waard is. De minimum inzet bij het maximaal aantal winlijnen is € 0,25 cent met de volgende berekening: 1 x 25 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,25. De maximum inzet bij 25 winlijnen is €50 met de berekening: 4 x 25 winllijnen x muntwaarde € 0,50 = € 50 In de uitbetalingstabel vind je terug wat je gewonnen hebt en wat de waarde is van de winnende symbool combinaties. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de speelautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Diamond Dogs gokkast recensie

De Diamond Dogs gokkast is een hele leuke en kleurrijke gokkast. Vooral wanneer je een echte hondenliefhebber bent is dit de perfecte gokkast voor jou. De kans op winst is behoorlijk groot bij dit spel en de gokkast is makkelijk te bedienen. Kortom, een heel leuk totaal plaatje wat deze speelautomaat betreft.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus