Devils Delight

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Devils Delight

Deze ietwat lugubere gokkast van Netent neemt je mee naar de wereld van Magere Hein en de duivel. Misschien klinkt dit niet meteen aantrekkelijk maar de toch wel leuke en speelse vormgeving zorgt ervoor dat dit spel een stuk minder eng is dan het klinkt. Naast de bekende Free Spins en Scatter symbolen heeft deze gokkast ook een bonus game en Sin Spins waarbij voornamelijk het verzamelen van zieltjes belangrijk is. Creepy!!

Het thema van Devils Delight

Het thema van dit spel kan na het lezen van het stukje hierboven niet echt gemakkelijk aan je voorbij zijn gegaan. Alles wat bij de dood hoort zie je voorbijkomen bij deze gokkast. Grafstenen, Magere Hein, duiveltjes en skeletten zorgen normaal gesproken nou niet bepaald voor geluk maar om te kunnen winnen moet je ze deze keer toch echt verzamelen. Gelukkig maken de cartoon geluidjes en het nog redelijke vrolijke muziekje van het bonusspel het geheel een stuk lichter.

Spelfuncties gokkast Devils Delight

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 winlijnen. Er kunnen allerlei verschillende winnende combinaties gemaakt worden en je kan zelf aangeven met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Hoe meer winlijnen en des te hoger je inzetniveau des te hoger je winsten zullen zijn. Per ronde kan je je aantal winlijnen en het inzetniveau wijzigen. De Scatters en Free spins kunnen in dit spel voor mooie prijzen zorgen. Daarnaast heb je ook het Bonusspel en de Sin Spins waarbij de winkansen behoorlijk hoog liggen. Door het koppelen van zondes aan de juiste personen verzamel je zielen en bij 15 zielen wordt de Sin Spin bonus level geactiveerd.

De bediening van gokkast Devils Delight

Bij de Devils Delight gokkast kan je kiezen uit verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50. De muntwaarde kun je in totaal 10 maal per winlijn en per draai inzetten. Het inzetniveau varieert dus van 1 tot en met 10. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Daarnaast heb je ook nog 20 winlijnen. Je kan elke munt dus 10x per winlijn inzetten maal 20 winlijnen. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast bij het gebruik van 20 winlijnen. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0.50 = € 100 In het uitbetalingsschema vind je de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Het schema open je door op de knop Paytable te klikken, links in het scherm. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, spelgeschiedenis op te vragen en het spel op automatisch spelen te zetten.

Conclusie Devils Delight gokkast recensie

De Devils Delight gokkast is een gokkast met hele mooie winkansen door niet alleen de standaard scatter en wild eigenschappen maar ook een bonusgame en de Sin Spins. Laat je niet afschrikken door de horror achtige kenmerken. Wie weet is 666 in dit geval wel jouw geluksgetal.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus