Deuces Wild Double Up

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Tafelspel Deuces Wild Double UP

Deuces Wild Double UP is tegelijkertijd met 3 andere videopoker tafelspellen gelanceerd op 23 oktober 2014 door spelontwerper Netent en heeft een uitbetalingspercentage van 97,97%. Dit tafelspel is de vernieuwde versie van Deuces Wild videopoker en ziet er niet alleen grafisch beter uit maar beschikt ook over nieuwe spannende functies om de winst te vergroten.

Het thema van tafelspel Deuces Wild Double UP

Deuces Wild Double UP kan gespeeld worden met 1, 5, 10 of 25 handen wat dit tafelspel erg interessant maakt. De handen kunnen elk hun eigen waarde hebben welke instelbaar is door het inzetniveau en de muntwaarden. Het grote verschil met het originele poker spel is dat je bij dit tafelspel de 2en kunt laten tellen als Wilds. Poker gaar al lang mee in de casino geschiedenis maar toch weet dit tafelspel zijn nieuwe karakter op de kaart te plaatsen.

Spelfuncties tafelspel Deuces Wild Double UP

Ondanks de uitbreidingen op het originele poker spel (zoals de Wilds en het aantal handen), blijven de basis waarden van de kaarten en combinaties hetzelfde. Deze bestaan uit:

  • Natural Royal Flush: A, K, Q, J en 10 van dezelfde kleur
  • Four Deuces: 4x 2en
  • Royal Straight Flush: A, K, Q, J en 10 van dezelfde kleur met een Deuces Wild
  • Five of a Kind: 4 gelijke kaarten en een Deuces Wild
  • Four of a Kind: 4 kaarten van gelijke waarde
  • Full House: 3 kaarten van gelijke waarde en 2 andere van gelijke waarde
  • Flush: 5 kaarten van dezelfde afbeelding
  • Straight: 5 opvolgende kaarten met verschillende kleuren
  • Three of a Kind: 3 kaarten van gelijke waarde en 2 andere kaarten van gelijke waarden

Heb je een spelronde gewonnen dan heb je na afloop ook de kans om je winst tot 5x toe te verdubbelen. Dit doe je door te gokken of dat de aangewezen kaart een rode of een zwarte kleur heeft.

De bediening van tafelspel Deuces Wild Double UP

Je kunt voor en tijdens het spelen enkele instellingen wijzigen. Bepaal zelf het volumeniveau en de beeldkwaliteit, zoek snel en gemakkelijk het uitbetalingsschema op, zie je spelhistorie in of kies voor snel spelen. Daarnaast kun je het inzetniveau bepalen (1 tot en met 5), het aantal handen waarmee je wilt spelen (1, 5, 10 of 25) en de muntwaarden bepalen (€0.10, €0.20, €0.50, €1, €2, €5 en €10). Met de middelste knop kunnen er kaarten worden gevraagd en met de “Hold” knop kunnen je gekozen kaarten worden vastgehouden.

Conclusie Deuces Wild Double UP tafelspel recensie

Dit tafelspel ziet er bijzonder goed uit. Er komen geen flitsende introductie filmpjes en achtergrond muziekjes in voor maar dat hoeft ook helemaal niet. Deuces Wild Double UP is een erg spannende variant op het huidige poker spel door zijn Wilds en de mogelijkheid om je winst tot 5x toe te verdubbelen. Het tafelspel draait soepel en is gemakkelijk te overzien voor de ervaren speler maar ook voor de beginneling die zich graag aan Deuces Wild Double Up durft te wagen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus