Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Deep Space

De mooie maar eenvoudige Eurocazino gokkast Deep Space is een gokkast waarbij je alleen een hoofdspel speelt. Dit hoofdspel kun je spelen met inzetten van 1, 5, 10 of 20 punten per speelronde. Als je met 1 credit per ronde speelt dan draaien alle vier de rollen en is er 1 winlijn geactiveerd. Bij inzet van 5 punten per draai draaien de eerste drie rollen en win je een prijs bij drie gelijke symbolen. Speel je met inzet van 10 punten dan draaien alle vier de rollen en win je een prijs bij een symboolcombinatie van zowel links naar rechts als van rechts naar links. Met de hoogste inzet van 20 punten draaien ook alle vier de rollen maar zijn er nog meer wincombinaties mogelijk. Deze staan afgebeeld op de gokkast rechts boven.

Onder de vier rollen zie je de hold knoppen. Deze kun je gebruiken om een rol met een gunstige positie vast te zetten voor de volgende speelronde. De Deep Space heeft ook een kop/munt gokfunctie. Deze kun je gebruiken om de prijzen die je met inzet van 1 credit hebt gewonnen, te verdubbelen. Gok je goed dan verdubbel je je prijs, gok je fout dan verlies je je gewonnen punten. Uiteraard kun je ook gelijk je punten op je creditmeter zetten.

Gokkast Deep Space Uitleg bediening

START/SAVE - activeert en draai in het spel/plaatst gewonnen punten op je creditmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je een ronde mee speelt
HEAD/TAIL - gokfunctie waarmee je je gewonnen punten kunt verdubbelen
HOLD - hiermee kun je een rol met en gunstige positie vast zetten voor de volgende draai
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op je spaarmeter/reset de automatische hold functie
AUTOPLAY - laat de gokkast en aantal vooraf ingestelde speelrondes draaien zodat je neit steds op de start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus