Deal of Fortune

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

Bij de fruitmachine Deal of Fortune speel je een basisspel en een vervolgspel. Bij het vervolgspel maak je kans op het spelen van een speciaal vervolgspel, het Deal of Fortune spel. Bij dit bonusspel mag je een van de drie boxen openen en win je en aantal credits of nog een ronde in het bonusspel.

Gokkast Deal of Fortune basisspel

Het basisspel wordt op de rollen gespeeld met inzet van 1 credit per draai en zijn alleen de eerste drie rollen actief. Je speelt het basisspel met 1 actieve winlijn welke zichtbaar is door het dunne lijntje dat over de middelste symbolen loopt. De rollen met een gunstige positie kun je vastzetten voor de volgende ronde door op het woord Hold te klikken. Op de gokkast kun je de verschillende uitbetalings tabellen zien met de winnende combinaties. Als je een prijs hebt gewonnen dan kun je er voor kiezen om deze te innen of om hem te verdubbelen met de speciale gamble functie.

Gokkast Deal of Fortune vervolgspel

Het vervolgspel van de Deal of Fortune gokkast wordt gespeeld met inzet van 5, 10 of 20 credits per draai en wordt gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel. Wanneer je met inzet van 5 credits speelt dan zijn alleen de eerste 5 rollen actie met 3 winlijnen en met inzet van 10 of 20 credits zijn alle vier de rollen actief en speel je op 10 actieve winlijnen. Tijdens het spelen van het vervolgspel maak je kans op extra prijzen tijdens het spelen van het speciale bonusspel. Dit Deal of Fortune spel wordt geactiveerd wanneer er op de rollen een aantal Deal of Fortune symbolen zijn verschenen, het aantal is afhankelijk van de inzet waar je mee speelt. Bij dit bonusspel mag je 1 van de 3 boxen openen en win je extra credits en maak je kans op het spelen van nogmaals een bonusronde.

Gokkast Deal of Fortune uitleg bediening

START/SAVE – activeert een draai in het spel/plaatst de gewonnen punten op de creditmeter
HEAD/Tail – gamble functie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD – houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde vast
COLLECT/RESET – plaatst de gewonnen punten naar de totaal meter/reset de hold functie
AUTOPLAY – laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus