Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Crime Scene

Jij bent de recherche in de Crime Scene gokkast. Snuffel tussen de files en gebruik de materialen zoals een detective dat zou doen. De Crime Scene speelautomaat kent een theoretische uitbetaling van maar liefst 96,7% en heeft 15 wijnlijnen. De gokkast is opgebouwd met 3 rijen en 5 afzonderlijke rollen. Ook kent Crime Scene speciale speleigenschappen zoals de Sticky Wild en een spannend bonusspel. Speel voor hoge winkansen op de Crime Scene gokkast!

Het thema van gokkast Crime Scene

Bevind je tijdens het spelen op deze gokkast op een heuse crime scene. Op de rollen zijn spannende afbeeldingen te vinden van bloeddoorlopen voetsporen en krijttekeningen. Kun jij de moord oplossen? In het bonusspel van Crime Scene draait het om het openen van de juist documenten. Doe je dit goed dan kun je lekkere bedragen naar binnen halen. Dat zijn de verdiensten van een goede rechercheur!

Spelfuncties gokkast Crime Scene

Kies bij de Crime Scene gokkast je eigen niveau en muntwaarde, wel speel je met de 15 vaste winlijnen. Bij de Crime Scene speelautomaat kan er gespeeld worden met Sticky Wild symbolen en kun je uiteindelijk terechtkomen in een goed uitbetalend bonusspel. Zoals bekend kunnen de Sticky Wilds alle andere symbolen verruilen. Creëer de hoogst genererende combinatie en bepaal je eigen winst. Bij aanpassing van muntwaarde of inzetniveau wordt de Sticky Wild bij een volgende ronde niet meer geldig, anders gaat deze 5 rondes mee. Tel je winst met een Sticky Wild keer 3. Kom in het bonusspel terecht door op je actieve winlijn 3 bonussymbolen van links naar rechts te vinden. Wanneer je hier bent beland, ga je op zoek naar munten zodat je diverse documenten kunt openbreken. Er zijn twee verschillende documenten. Documenten met en zonder een vingerafdruk. De documenten met vingerafdruk wordt tot maximaal vier onderin je scherm bewaard om je later nog meer winst te bezorgen. In bijna ieder document is een verborgen bedrag te vinden. Kom je een document tegen met een rood kruis, dan stopt het bonusspel. Toch houdt het daar nog niet op, Crime Scene geeft je nog vier opties waarin je nog steeds kan terugkeren naar het bonusspel of extra geld kan verdienen.

Minimum inzet bij 15 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01ct) = 0,15 euro Maximum inzet bij 15 winlijnen (inzetniveau 10 + muntwaarde 1 euro) = 150 euro

De bediening van gokkast Crime Scene

Pas naar eigen voorkeur de spelinstellingen aan van de Crime Scene gokkast. Gebruik hiervoor de vier afbeeldingen linksonder in je scherm. Kies ervoor om met of zonder geluid te spelen, raadpleeg de spelregels of kies voor ‘automatisch spelen’. Ook vind je linksonder een afbeelding van een steeksleutel. Wanneer je hier op klikt volgen kun je nog aanvullende opties wijzigen of raadplegen. Bijvoorbeeld: sneldraaien, het introductiescherm, geluidseffecten (incl. omgevingsgeluiden), grafische kwaliteiten, sneltoetsen en de spelgeschiedenis. De spelgeschiedenis is alleen beschikbaar in de Free Fun Play modus.

Conclusie Crime Scene gokkast recensie

Een gokje wagen op de Crime Scene gokkast is voor iedereen een spannend avontuur. Met hoge winkansen, een theoretisch hoge uitbetaling en een bonusspel is Crime Scene een zeer hoog gewaarde speelautomaat. De graphics zijn uitdagend en de muziek bijpassend. Kies je eigen inzetniveau en muntwaarde en speel met de 15 vast winlijnen. Winst gegarandeerd!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus