Creature from the Black Lagoon

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Creature from the Black Lagoon

In de gokkast Creature from the Black Lagoon word je verrast door de verbluffende gelijkenis met de film uit 1954. In deze speelautomaat zijn vele mooie winkansen met een theoretische uitbetaling van maar liefst 96,5%. De opbouw van Creature from the Black Lagoon bestaat uit 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en daardoor 20 vaste wedlijnen. Ook zijn er in deze gokkast unieke speleigenschappen te vinden zoals: symbool vervangende Wilds, Re-spins, freespins en Spreading Wilds.

Het thema van gokkast Creature from the Black Lagoon

Het thema van deze gokkast is prachtig en vertoont vele gelijkenissen met de gelijknamige film Creature of the Black Lagoon uit 1954. De animaties zijn in 3D en de graphics zijn fantastisch. Op de rollen zijn afbeeldingen te vinden van Dr. Carl Maia en Dr. David Reed. Ook vriendin Kay Lawrence is van de partij. Daarnaast zie je belangrijke voorwerpen terug zoals een duikfles, een verrekijker en een mes. Ook de muziek zorgt voor een fijne sfeerbeleving en is precies de juiste toevoeging.

Spelfuncties gokkast Creature from the Black Lagoon

Kies bij Creature of the Black Lagoon tussen diverse muntwaarden en 10 verschillende inzetniveaus. Een winnende lijn vormt zich van links naar rechts. Daarnaast kent het spel diverse unieke eigenschapen zoals: Wilds, Sticky Wilds, Re-spins, Free Spins en Spreading Wilds. De Wild symbolen kunnen tijdens de Free Fun Play modus en het hoofdspel verschijnen. Een Wild symbool zal de andere afbeeldingen en symbolen veranderen. Zo kun je de beste winlijn creëren. Een Wild Symbool kan ook veranderen in een Sticky Wild. Deze zorgt ervoor dat de afbeelding blijft plakken. Ook volgt er automatisch een Re-spin. Wanneer er dan weer Wild Symbolen tevoorschijn komen, blijven ze wederom op de rollen en gelden ze tevens voor een Re-spin. Activeer de freespin modus met minimaal 3 freespin symbolen, de locatie op de rollen is niet van belang. 3 freespin symbolen zijn goed voor 10 freespins, 4 freespin symbolen geven er 15 en bij 5 freespin symbolen ontvang je maar liefst 20 freespins. Freespins kunnen te allen tijde gewonnen worden. In Creature of the Black Lagoon is ook een monster wiens gezondheid verslechterd moet worden. Dat kan door Targets te gebruiken, deze symbolen verschijnen op de rollen tijdens een freespin modus. Wanneer het monster minder vitaal is, kan een Spreading Wild worden geactiveerd. Extra symbolen veranderen vervolgens en blijven plakken. Hoe slechter de gezondheid, hoe meer de Spreading Wild zich naar rechts zal verschuiven.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 wedlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 wedlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 100

De bediening van gokkast Creature from the Black Lagoon

Pas de instellingen van Creature of the Black Lagoon naar eigen voorkeur aan. Dit kan gemakkelijk door gebruik te maken van de kleine afbeeldingen linksonder in het scherm. Speel met of zonder geluid, kies voor ‘automatisch spelen’ of raadpleeg de spelregels. Door op de steeksleutel te klikken, volgen er nog andere opties. Zo kun je: snel draaien, de introductieanimatie bekijken, animaties aan- of uitzetten, omgevingsgeluiden wijzigen, grafische kwaliteit veranderen en de spatiebalk gebruiken om te draaien.

Conclusie Creature from the Black Lagoon gokkast recensie

Creature of the Black Lagoon gokkast mag je niet missen! De fantastische 3D animaties zorgen voor een geweldige spelbeleving en door alle unieke speleigenschappen zijn er voldoende winkansen. Daarnaast is het spelelement waarin je de gezondheid van het monster naar beneden kan brengen zeer avontuurlijk. Ook de theoretische uitbetaling liegt er niet om, deze is maar liefst 96,5%.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus