Crazy Sevens

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Crazy Sevens heeft een basisspel en een vervolgspel welke op dezelfde rollen wordt gespeeld waarbij de zevens een grote rol spelen

Gokkast Crazy Sevens Basisspel

Bij de gokkast Crazy Sevens wordt er eerst altijd begonnen met het spelen van het basisspel. Dit basisspel wordt gespeeld op de drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is de lijn welke over de middelste drie symbolen op de rollen te zien is. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Rechts naast de rollen is het prijzenschema te zien van het basisspel. De symbolen moeten van uiterst links naar rechts op de rollen verschijnen. Het symbool van de zevens geeft een extra mogelijkheid op het winnen van grotere prijzen. Drie rode of drie blauwe zevens geven een kans op een prijs van 8 tot 200 credits. Heb je een blauwe en twee rode zevens dan maak je kans op een prijs tussen de 2 en de 200 credits.

Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld met de Head Tail functie. Dit is een Gamble spel waarbij je moet kiezen voor head of Tail. Heb je het goed dan verdubbel je je gewonnen credits, heb je het fout dan verlies je ze. Je kunt je prijs verdubbelen tot maximaal 200 credits.

Gokkast Crazy Sevens heeft een ingebouwde automatische Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie automatisch vastgezet voor de volgende speelronde. Om dit ongedaan te maken kun je op de knop Reset klikken. Je kunt er ook altijd zelf voor kiezen om een rol vast te zetten. Dit doe je door te klikken op Hold onder de betreffende rol.

Gokkast Crazy Sevens Vervolgspel

Het vervolgspel is te spelen met 4 credits inzet per speelronde en kan alleen worden gespeeld als er voldoende credits zijn gespaard tijdens het basisspel. Met de knop Choose Button kun je switchen tussen het basisspel en het vervolgspel. Het vervolgspel wordt gespeeld op 5 winlijnen. De rpijzen die je kunt winnen bij het vervolgspel staan boven de drie rollen afgebeeld. Net als bij het basisspel leveren drie zevens een mystery prijs op tot een maximum van 200 credits per wincombinatie.

Er is een limiet op de Clubmeter van 2000 credits. Nadat dit is bereikt wordt de inhoud ervan geleegd naar het basisspel display. Je kunt er ook voor kiezen om deze credits eerder te innen door op Take Clubmeter te klikken.

Gokkast Crazy Sevens Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of in het vervolgspel/Neemt gewonnen credits uit het basisspel naar Clubmeter
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET – Kun je mee switchen tussen basisspel en vervolgspel
HOLD – Houdt automatisch rollen met een gunstige positie vast voor volgende speelronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten uit het basisspel/Reset automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet op Start geklikt hoeft te worden. Is ongedaan te maken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus