Cosmic Fortune

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Cosmic Fortune

Cosmic Fortune van Netent is een spannende gokkast die je een beetje doet laten denken aan het klassieke spel Space Invaders uit de jaren tachtig. In plaats van de veel voorkomende rollen maakt dit spel gebruik van knikkers met symbolen hierin. En niet alleen de vormgeving van deze symbolen maken deze gokkast zo spannend, maar ook de winkansen zorgen voor zitten op het puntje van je stoel. De Cosmic Fortune gokkast telt namelijk maar liefst 5 jackpots, met prijzen vanaf €100 tot €100.000! Dat lijkt ons zeker wel de moeite waard.

Het thema van Cosmic Fortune

Zoals de naam van het spel het eigenlijk al zegt en natuurlijk de verwijzing van hierboven naar het bekende spel Space Invaders, draait het bij deze gokkast om, drie maal raden.. yes, de ruimte. De knikkers bevatten afbeeldingen van de maan, planeten, ruimtewezens, raketten etc. De blauwige gloed en het dromerige, mysterieuze muziekje vullen deze afbeeldingen mooi aan en maken het geheel tot een reis naar de ruimte met je eigen ruimteschip.

Spelfuncties gokkast Cosmic Fortune

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen, 15 vaste wedlijnen en zowel het inzetniveau als de muntwaarden zijn instelbaar. Winnende wedlijnen worden gevormd door minstens 3 opeenvolgende, van links naar rechts, dezelfde symbolen op een wedlijn. De Cosmic Fortune spelautomaat heeft ook veel speciale eigenschappen zoals de avalanche (lawine) functie, symbool vervangende wilds, scatters die de free falls modus activeren, het free falls bonus spel en het jackpot bonus spel waarmee je kans maakt op het winnen van 1 van de 5 jackpots. Toegang tot het jackpot bonus spel krijg je door tijdens het free falls bonus spel 3 knikkers in de jackpot bonus spel pot terecht te laten komen.

De bediening van gokkast Cosmic Fortune

Bij de Cosmic Fortune gokkast kan je kiezen tussen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 verschillende inzetniveaus, waarbij het inzetniveau het aantal munten per wedlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het bedrag wat een munt waard is. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 15 wed lijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.15 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 15 wed lijnen x muntwaarde € 0.50 = € 75 Wil je de uitbetalingstabel bekijken druk dan op de “i” (van informatie) knop in het speelscherm. Hierin kan je zien wanneer je iets gewonnen hebt, wat je gewonnen hebt en welke symbolen hoeveel opleveren wanneer ze een winnende wedlijn vormen. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, de spelregels op te vragen en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Cosmic Fortune gokkast recensie

De Cosmic Fortune is een spannend vormgegeven speelautomaat met mooie winkansen. Vooral de speciale eigenschappen en het zenuwslopende jackpot spel maken deze speelautomaat zeker de moeite waard om uit te proberen. Ben jij een jackpotjager dan is dit spel absoluut wat voor jou.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus