Cops n Robbers

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Cops n Robbers is een gokkast met enkel een basisspel waarbij het bovenste gedeelte ook een rol speelt

Gokkast Cops n Robbers Basisspel

Het basisspel van de Cops n Robbers gokkast wordt op de onderste rollen gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan 10 eurocent. Het wordt gespeeld op 1 winlijn welke zichtbaar is gemaakt door middel van de dunne lijn over de middelste symbolen van de vier rollen. De prijzen die er te winnen zijn zie je schematisch om de rollen heen afgebeeld. Deze combinaties moeten voor het winnen van een prijs op de winlijn zichtbaar zijn van uiterst links naar rechts. Bij deze gokkast is een automatische Hold functie. Hierdoor worden rollen met een potentiële winkans vastgehouden voor de volgende draai. Dit is ongedaan te maken door te klikken op de knop Reset. Je kunt ook zelf een rol vast zetten door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

De gewonnen punten kunnen door een Gamble spel worden verhoogd tot 200 punten. Bij dit Gamble spel wordt er met de Gamble knop eerst een vermenigvuldigers factor gekozen uit de opties die beschikbaar zijn. Daarna zal het Rad van Avontuur op een willekeurig symbool stoppen. Hoe lager de vermenigvuldigers factor is, des te hoger is de kans dat de gewonnen prijs wordt verhoogd.

Het speciale Cops n Robbers spel start wanneer er in de goede volgorde de symbolen van de bes, citroen, sinaasappel, pruim, aardbei, klaver en druiven op de winlijn verschijnen. Om dit spel te spelen hoef je niets in te zetten en daarom is het vergelijkbaar met een mystery prijs. Deze mystery prijs wordt bepaald door een race tussen de Cop en de Robber.
Je bepaalt als speler met de Get-Out knop en de More loot knop wanneer je je buit hoog genoeg vindt. Als je voor de Cop de palmboom hebt bereikt dan win je de prijs. Deze kan bestaan uit een aantal credits, een mystery prijs of een aantal nudges. Deze nudges neem je met de Take Win knop en vervolgens kun je met de nudge knoppen kijken of je naar een winnende combinatie kunt stappen. Met de Stop nudge knop draaien de rollen weer naar een andere combinatie na het drukken op de Start knop. Je levert dan wel 1 nudge in. Het maximaal haalbare op het moment dat de feature valt neem je direct op met de Super Nudge knop.

Gokkast Cops n Robbers Uitleg Bediening

START/GAMBLE – Activeert een draai in het spel/ Gebruik je bij het Gamble spel voor het verhogen of verliezen van je prijs
STOP NUDGE/MORE LOOT – Laat de rollen weer naar een andere combinatie draaien/Gebruik je bij het bepalen van je buit
SUPER NUDGE/GET OUT – Voor het opnemen van het maximaal haalbare/Gebruik je bij het bepalen van je buit
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige combinatie voor de volgende draai vast
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Gebruik je bij het nemen van de nudges
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus