Cops n Robbers DL

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Cops n Robbers DL is de luxe uitvoering van de gokkast Cops n Robbers waarbij er een race tussen de Cop en de Robber wordt gespeeld

Gokkast Cops n Robbers DL Basisspel

De gokkast wordt gespeeld op de drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door het dunne lijntje wat je over de middelste symbolen ziet lopen op de rollen. Het winschema van de prijzen die er te winnen zijn zie je afgebeeld rechts naast de rollen. Deze combinaties moeten van uiterst links naar rechts op de rollen te zien zijn. Er wordt gespeeld met en inzet van 1 credit per draai wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. De prijzen die je wint tijdens het spelen van het basisspel kun je verdubbelen met de Gamble functie. Gok je goed dan verdubbel je je prijs, gok je fout dan val je een stap naar beneden op de ladder naast het winschema. Je kunt bij het Gamble spel je prijs tot 200 credits verhogen. De Cops n Robbers gokkast heeft een automatische Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden voor de volgende speelronde. Dit is te annuleren door op Cancel te klikken. Wanneer je tijdens het spelen zelf een rol met een potentiële winkans wilt vastzetten voor de volgende ronde dan klik je op Hold onder de betreffende rol.

Tijdens het basisspel bepaal je de hoogte van de prijs die er te winnen is bij het bovenspel door de goudzakjes. Steeds als er drie goudzakjes kriskras op de rollen te zien is dan licht er een volgend goudzakje op.
Het eerste zakje is goed voor een mystery prijs en de volgende zakjes verveelvoudigen de prijs. Met de Take loot knop kun je de gewonnen prijs innen of je kunt er voor kiezen om met de Gamble knop je prijs te verdubbelen. Als er en prijs wordt gewonnen die niet overeenkomt met een van de waarden bij de Gamble feature dan start er een automatische Gamble tot er een waarde is die wel voorkomt bij de Gamble feature.

Gokkast Cops n Robbers DL vervolgspel

Vanaf 16 punten is het mogelijk om het vervolgspel te gaan spelen. Hiervoor klik je op de knop Robber. Er worden dan altijd 8 punten van het tegoed genomen als inzet. Naast de Loot meter staat het maximaal aantal punten wat je kunt winnen. Het doel van het vervolgspel is om de Millionairs Row te bereiken. Hiervoor moeten er 3 sleutels worden gespaard en moet de positie worden bereikt om deze te gebruiken om naar binnen te kunnen gaan.
Onderweg kom je de nodige problemen tegen maar is er ook kans op het winnen van extra prijzen. De I.D Parade is een zogenaamde line-up en ook hierbij zijn er punten te winnen en te verliezen.

Het vervolgspel kun je op elk moment stopen door op de knop Take Loot te klikken

Gokkast Cops n Robbers Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel en vervolgspel
GAMBLE – Gebruik je bij het Gamble spel om je prijs te verdubbelen
TAKE LOOT – Gebruik je voor het innen van je gewonnen prijs
CANCEL/COLLECT – Reset de automatische Hold functie/Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken dor er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus