Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Colossus heeft een basisspel en een bovenspel waarbij je een speciaal Colossus spel speelt voor extra punten

Gokkast Colossus Basisspel

Bij gokkast Colossus start je standaard met het basisspel. Dit basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met een inzet van 1 credit per draai. Dit is gelijk aan 10 eurocent per draai. Je speelt op 1 winlijn en deze is te zien door middel van de dunne lijn over de drie middelste symbolen op de rollen. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel zie je in het winschema naast de onderste drie rollen. Om een prijs te winnen moet een van de afgebeelde combinaties op de winlijn verschijnen van uiterst links naar rechts. Hierop vormt het symbool van Colossus een uitzondering. Deze geeft ook kriskras een prijs van 20 credits.

De prijzen die er worden gewonnen kun je verplaatsen naar het bovenspel door op de knop To Clubmeter te klikken of naar de creditmeter te verplaatsen door op Take Win te klikken.

De Colossus heeft een ingebouwde auto Hold functie die er voor zorgt dat de rollen met een gunstige combinatie worden vastgehouden voor de volgende draai. Als je dit wilt annuleren dan klik je op de knop Reset. Tijdens het spelen kun je er ook zelf voor kiezen om een rol vast te houden. Dit doe je door op de knop Hold onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Colossus Bovenspel

Het bovenspel van de Colossus wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met 5 winlijnen. Deze winlijnen zijn zichtbaar door de dunne lijnen die over de symbolen lopen. Je speelt het bovenspel met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. De te winnen prijzen staan afgebeeld op het winschema naast de bovenste drie rollen. Voor het winnen van een prijs moet er een van de combianties verschijnen op een actieve winlijn.

Bij het bovenspel kun je een bijzonder bonusspel winnen. Dit Colossus bonusspel start als er 3 Colossus symbolen op een winlijn verschijnen. Bij dit Colossus spel zijn er een aantal nudges waardoor de rollen vanzelf naar een meest gunstige positie draaien. Hierdoor maak je kans op het winnen van flinke aantallen credits.

Gewonnen punten van het bovenspel kunnen naar de creditmeter worden verplaatst door op de knop Take Win te klikken. De spaarmeter van de hoogste meter wordt dan het eerste geleegd. Om het basisspel weer te spelen kun je op de knop Change Bet klikken.

Gokkast Colossus Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Verplaatst gewonnen credits naar het bovenspel
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet van het bovenspel en start het
CHOOSE BANK – Selecteert de pot welke geleegd mept worden naar de creditmeter
HOLD – Houdt de rollen vast met een gunstige positie voor de volgende speelronde
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Verplaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet op de Start knop hoeft te klikken. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus