Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Club 21 heeft een basisspel met een spaarsysteem en een vervolgspel met het kaartspel een-en-twintigen

Gokkast Club 21 Basisspel

De Club 21 gokkast start standaard met het basisspel wat gespeeld wordt op de onderste drie rollen. Het wordt gespeeld met een inzet van 1 credit wat gelijk is aan 10 eurocent. Er is 1 winlijn welke zichtbaar is door de dunne lijn die er over de symbolen loopt op de rollen. Het winschema van het basisspel staat afgebeeld onder de rollen. Als je een van de afgebeelde combinaties op de winlijn krijgt van uiterst links naar rechts dan win je een prijs.

Bij het basisspel is er een speciaal spaarsysteem waar mystery prijzen mee te winnen zijn. Op de derde rol van het spel staan de afbeeldingen van een hart, klaver, ruit en schoppen. Steeds als er een van deze symbolen in beeld is licht het op in een van de spaar vierkanten. Als alle symbolen in beeld zijn verschenen op de winlijn dan krijg je een prijs van 8 tot 200 credits, zijn zij boven of onder de winlijn in beeld geweest dan krijg je een prijs tussen de 2 en 100 credits.

De Club 21 heeft een auto Hold functie waarmee de rollen met een gunstige positie voor de volgende speelronde worden vast gehouden. Als je dit niet wilt dan moet je op de knop Reset klikken waarna ze weer vrij komen. Als speler kun je ook zelf een rol vast zetten door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

De prijzen die je wint tijdens het basisspel kun je met de Gamble knop verdubbelen of verliezen maar door de eerste keer op de knop Bet21 te klikken gaan de punten naar de Bet meter en worden er 2 kaarten getrokken waarvan 1 voor de speler en 1 voor de bank. Op dat moment kun je nog steeds de punten overzetten naar de creditmeter met de Collect knop of een verdubbeling met een gok op de Bonus Gamble knop omdat bijvoorbeeld de kaarten ongunstig zijn.

Gokkast Club 21 Vervolgspel Club 21 spel

Als je hebt gekozen om het Club 21 spel te spelen dan zet je de punten over naar de clubmeter door nogmaals op de Bet 21 knop te klikken. Het aantal credits waar mee wordt gespeeld wordt bepaald door het aantal klikken op deze knop. Als de inzet is bepaald kan er worden geklikt op de Start knop of Card knop om een volgende kaart te nemen. Doel hierbij is om hoger dan de bank te eindigen. Bij gelijkspel wint de bank, bij meer dan 21 punten door de speler wint de bank ook en gaat de inzet verloren. Als er na 7 getrokken kaarten nog geen 21 punten zijn gehaald dan wint de speler en de winst is gelijk aan het aantal ingezette credits.

De Aas telt voor 1 of 11 punten, de boer voor 1 punten, de vrouw voor 2 en de heer voor 3 punten. De overige kaarten tellen voor hun eigen waarde. Als de speler op de Stand knop heeft geklikt is de bank aan bod om een volgende kaart te nemen. Vervolgens neemt de bank kaarten om de speler te evenaren of te overtreffen. De bank stopt bij 17 of meer punten de speler wint als hij op dat moment meer punten heeft. Bij dit kaartspel zijn er wel tot 1000 credits te winnen.

Gokkast Club 21 Uitleg Bediening

START/GAMBLE – Activeert een draai in het basisspel/Gebruik je bij het gokspel om je credits te verdubbelen
BET 21 Game – Zet punten op de Bet meter en activeert het Bet 21 spel
STAND – Gebruik je als je wilt passen in het Bet21 spel
CARD – Gebruik je als je nog een kaart wilt bij het Bet21 spel
BONUS GAMBLE – Gebruik je bij een poging je punten te verdubbelen als je kaarten ongunstig zijn
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus