Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Club 2000 heeft een basisspel met kriskras prijzen en een speciaal Club spel als vervolgspel

Gokkast Club 2000 Basisspel

De gokkast Club 2000 heeft een basisspel welke op de onderste drie rollen wordt gespeeld. Je speelt dit spel met inzet van 1 credit wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. Er is 1 actieve winlijn waar je van uiterst rechts naar links een prijzen combinatie op moet krijgen voor het winnen van een prijs. Deze winlijn is aangegeven door middel van een dunne lijn die je over de middelste drie symbolen op de rollen ziet lopen. De prijzen die er te winnen zijn in het basisspel zijn afgebeeld in een winschema rechts naast de drie rollen. Het Club symbool levert kriskras mystery prijzen op tot een maximaal aantal credits van 200.

De gewonnen punten van het basisspel kun je met de knop To Clubmeter verplaatsen naar de clubmeter van het vervolgspel of met de knop Collect toevoegen aan de creditmeter van het basisspel. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om ze eerst te verdubbelen met het Kop/Munt spel tot een maximum van 200 credits. Je speelt hierbij een gokspel waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Bij en goede gok verdubbeld je prijs, bij een foute gok verlies je de gewonnen punten.

De Club 2000 gokkast heeft een ingebouwde auto Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden voor de volgende draai. Als je dit niet wilt kun je de rollen vrij maken door op de knop Reset te klikken. Tijdens het spelen kun je er ook zelf voor kiezen om een rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Club 2000 Clubspel

Bij het Clubspel speel je met een inzet van 4 credits per draai en dit spel wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel en ook op 1 winlijn. De prijzen die er te winnen zijn bij het clubspel staan afgebeeld in de winschema's boven de rollen. Daarop kun je zien dat een antal symbolen alleen op de winlijn een prijs opleveren maar dat er ook een aantal symbolen bij een kriskras combinatie prijzen opleveren. Ook zijn er bij de Club 2000 gokkast mystery prijzen bij het clubspel te winnen met het speciale Club symbool.

Als je een prijs hebt gewonnen komt dit eerst in de display te staan en vervolgens gaan 200 punten of meer automatisch naar de creditmeter. Je kunt ook punten naar eigen keuze overzetten naar de creditmeter. Dit doe je door op de knop Collect Clubmeter te klikken. Bij het clubspel kun je geen gebruik maken van de Hold functie.

Gokkast Club 2000 Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel en clubspel
TAIL – Gebruik je bij het Kop/Munt spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Kop/Munt spel voor Head
To CLUBMETER – Verplaatst gewonnen credits naar de clubmeter
HOLD – Houdt de rollen met een potentiële winkans voor de volgende draai vast
RESET/COLLECT – Reset de automatische Hold functie/Neemt de gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus