Club Millionaire

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Club Millionaire bestaat uit een basisspel en een vervolgspel met een spannende bonusfeature

Gokkast Club Millionaire Basisspel

Bij deze gokkast speel je het basisspel op de onderste drie rollen. Er wordt ingezet met 1 credit per speelronde. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Je speelt het basisspel op 1 winlijn en deze loopt over de middelste drie symbolen op de rollen. Rechts onder op de gokkast zie je het winschema met de prijzen die er te winnen zijn tijdens het basisspel. Als je een combinatie hebt uit dit winschema op de winlijn van uiterst links naar rechts dan win je de daarbij behorende prijs.

De punten die je hebt gewonnen in het basisspel kun je verdubbelen tot 200 punten met de speciale Gamble functie. Hierbij klik je op de Gamble knop en maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Als de punten het aantal van 100 overschrijden dan kun je ze niet meer verdubbelen. Als je de punten wilt innen dan klik je op Collect waarna ze bij de creditmeter worden opgeteld. Om ze naar het bovenspel te zetten klik je op de knop Save.

De Club Millionaire heeft ook een ingebouwde auto Hold functie. Hiermee worden de rollen met een potentiële winkans voor de volgende ronde vastgezet. Als je dit wilt annuleren kun je op de knop Reset klikken waarna ze weer vrij komen. Je kunt ook tijdens het spelen er voor kiezen om een rol vast te houden. Dit kun je doen door op Hold onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Club Millionaire Vervolgspel

Het vervolgspel wordt ook gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel maar dan met een andere inzet. Je kunt dit spel starten door op de knop Choose Bet te klikken waarmee je ook je inzet bepaald. Er wordt ingezet met 5, 10, 20 of 40 credits per draai en bij alle inzetten wordt er gespeeld op 5 winlijnen. Deze winlijnen zijn aangegeven door de dunne lijnen over de symbolen. Voor elke inzet gelden andere prijzen en zoals je kunt zien, hoe hoger de inzet des te hoger zijn de te winnen prijzen.

Bijzonder bij deze gokkast is dat er bij elke inzet, helemaal willekeurig een bonus feature gestart kan worden. Hiermee kunnen tot maximaal 9 free spins aan het prijzenrad worden gewonnen. Bij inzet van 5 credits is de maximale prijs 1800 credits, bij inzet van 10 credits is de maximale prijs 3600 credits, bij inzet van 20 credits is de maximale prijs 5400 credits en bij de inzet van 40 credits is de maximale prijs 9000 credits.

Met de knop Collect kun je de gewonnen prijzen van het bovenspel naar de meter van het basisspel overzetten.

Gokkast Club Millionaire Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Zet gewonnen punten naar de meter van het vervolgspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van je gewonnen punten
CHOOSE BET – Selecteert de inzet voor het vervolgspel en start het
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus