Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Club 3000 is een eenvoudige en gemakkelijk te spelen gokkast met een basisspel een een bovenspel

Gokkast Club 3000 Basisspel

Het basisspel van de gokkast Club 3000 speel je op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door de dunne lijn die over de middelste drie symbolen loopt op de rollen. Je speelt met inzet van 1 credit per draai en dat is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Het winschema van het basisspel is te zien naast de onderste drie rollen. Je wint een prijs bij het verschijnen van een van de combinaties op de winlijn van uiterst links naar rechts. Het Club symbool levert extra prijzen op. Bij het verschijnen van drie van deze symbolen win je een prijs tussen de 8 en 200 credits.Door de auto Hold functie op deze gokkast worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden tot de volgende ronde. Als je dit niet wilt kun je ze vrij maken door op de knop Reset te klikken. Je kunt ook zelf een rol vast houden voor de volgende draai. Dit doe je door onder de rol van je keuze te klikken op de knop Hold.

De prijzen die je hebt gewonnen kun je op de creditmeter van het basisspel zetten door op Collect te klikken. Als je ze over wilt zetten voor het spelen van het bovenspel dan kun je ze verplaatsen naar het bovenspel door op de knop To Clubmeter te klikken.

Gokkast Club 3000 Bovenspel

Het bovenspel van de Club 3000 speel je op de bovenste drie rollen en dan zijn er 5 winlijnen. Er wordt ingezet met 5 credits per draai en je kunt het spel starten door op de knop Choose Game te klikken. Bij het bovenspel zijn de prijzen te winnen die je afgebeeld ziet in het winschema naast de bovenste rollen. Je ziet daarop dat het symbool van de citroen een mystery prijs oplevert tussen de 20 en 200 punten. De combinaties leveren prijzen op als ze op een van de actieve winlijnen verschijnen.

Wanneer een van de spaarmeters 200 punten of meer bevat dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Club 3000 Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Plaatst gewonnen punten naar de clubmeter van het bovenspel
CHOOSE GAME – Selecteert het bovenspel of basisspel
RESET/COLLECT – Reset de automatische Hold functie/Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus