Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Classic heeft een basisspel een een vervolgspel welke beiden op dezelfde drie rollen worden gespeeld

Gokkast Classic Basisspel

Het basisspel van de Classic wordt gespeeld op drie rollen en 1 winlijn. Deze winlijn is te zie door de dunne lijn die over de middelste symbolen op de rollen loopt. De inzet is 1 credit per draai en dit is gelijk aan 10 eurocent. De prijzen die te winnen zijn bi het basisspel zie je vermeld staan in het winschema boven de rollen. Daar zie je onder Bet 1 welke prijzen je kunt winnen met de combinaties die ervoor staan. Om een prijs te winnen moet een van de afgebeelde combinaties van uiterst links naar rechts op de winlijn verschijnen. Je ziet daar ook dat het symbool 7 en prijs oplevert tussen de 2 en 200 punten.

De prijzen die je hebt gewonnen bij het basisspel kun je verdubbelen met de kop/munt functie. Hierbij moet je kiezen voor Head of Tail en dit kan een verdubbeling van je punten opleveren of het verlies ervan. Je kunt je punten innen op de creditmeter door op Collect te klikken en om ze voor het vervolgspel op de clubmeter te zetten klik je op To Clubmeter.

Met de auto Hold functie worden rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vastgehouden. Je kunt dit annuleren door op de knop Reset te klikken. Je kunt tijdens het spelen ook zelf een rol vast zetten tot de volgende draai. Dit doe je door op de Hold knop te klikken onder de betreffende rol.

Gokkast Classic Vervolgspel

Het vervolgspel van de gokkast Classic wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel maar dan met een inzet van 2, 4, 8, 12, 16, 24 of 32 punten per draai. Vanaf de inzet met 8 punten neemt het aantal winnende combinaties toe. Op het prijzenschema kun je precies zien met welke combinaties je de daarbij behorende prijzen kunt winnen.

Wanneer je 200 punten hebt gewonnen gaan deze automatisch naar de creditmeter van het basisspel en keer je terug naar het basisspel. Je kunt ook zelf je punten overzetten naar de creditmeter door op de knop Collect Clubmeter te klikken.

Gokkast Classic Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel
TAIL/TO CLUBMETER – Gebruik je bij het kop/muntspel voor Tail/Plaatst gewonnen punten naar de clubmeter van het vervolgspel
HEAD/CHANGE BET – Gebruik je bij het kop/munt spel voor Head/Selecteert de inzet voor het spel
COLLECT CLUBMETER – Plaatst gewonnen credits over naar de creditmeter van het basisspel
TO CLUBMETER – Plaatst gewonnen credits van creditmeter naar clubmeter
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus