Champion of the Track

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Champion of the Track

Gok met de paardenracebaan van Champion of the Track Netent gokkast. Deze bijzondere speelautomaat heeft een theoretische uitbetaling van maar liefst 96,5%. Champion of the Track is opgebouwd uit 5 rollen en telt daarmee maximaal 30 winlijnen! In deze gokkast zijn ook diverse bonusspellen te vinden, zoals: Champion of the Track career bonus en A day at the races bonusgame. Daarnaast zijn er ook de vertrouwde Free Spins te verkrijgen.

Het thema van gokkast Champion of the Track

Bij Champion of the Track bevind je je op een spannende en snelle paardenracebaan. Overal om je heen zie je jockeys, paarden, prijzen, hoefijzers en nog veel meer. Laat de jockeys het werk doen en gok zoals nooit tevoren. Met de bijpassende achtergrond sound en mooie animaites, raak je Champion of the Track niet snel beu!

Spelfuncties gokkast Champion of the Track

Kies je eigen aantal winlijnen bij Champion of the Track door te klikken op ‘inzetlijnen’ of op het cijfer aan de zijkant van je speellijn. Het bijzondere aan deze gokkast is dat je eigen carrièrepad wordt weergegeven. Maak je een sprong vooruit, dan is het ook op je pad terug te zien. Verdien deze stappen door te spelen op de Free Spins Training Track, maar ook bij A day at the races Bonus Game. Kom je op de Champions Throphy dan heb je de beste bonus en winst wordt bepaald door je eigen inzet. Ook de gouden beker geeft fantastische prijzen weg. Daarnaast slaat de computer ook automatisch je carrièrepad op en deze is tot 48 later verder te bespelen. Je komt in het bonusspel van A day at the races wanneer je een winnende combinatie hebt van links naar rechts. Maak vervolgens een keuze uit diverse jockeys. Hij springt namelijk op jouw paard om de hoogste winst voor je te behalen. Wordt jouw paard eerste, dan ontvang je een multiplier van max. 5x of max. 4 carrièrestappen. Minimum inzet bij 30 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = 0,30 euroMaximum inzet bij 30 winlijnen (inzetniveau 4 + muntwaarde 0,50) = 60 euro

De bediening van gokkast Champion of the Track

De bediening van Champion of the Track is zeer eenvoudig. Pas de instellingen naar eigen voorkeur aan, tijdens of voor je begint met spelen. Klik op de afbeeldingen linksonder in je scherm om wijzigingen aan te brengen in het volume, de spelregels op te vragen of om automatische te spelen. De afbeelding van de steeksleutel geeft je nog aanvullende opties. Zo kun je ervoor kiezen om geluidseffecten aan of uit te zetten of de spelgeschiedenis te raadplegen. Dit kan echter alleen in de Free Fun Play modus.

Conclusie Champion of the Track gokkast recensie

Breng de paardenraces bij jou in woonkamer en waag een gokje op de Champion of the Track gokkast, dat zal zeker beloond worden! Met 30 winlijnen en twee verschillende bonusspellen zijn er winkansen genoeg. Daarnaast is de theoretische uitbetaling zeer hoog, maar liefst 96,5%. Weer een parel onder de gokkasten van softwareontwikkelaar NetEnt!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus