Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Cashwheel is een spel met een basisspel en en vervolgspel met een extra bonusspel

Gokkast Cashwheel Basisspel

Als je de gokkast Cashwheel gaat spelen dan begin je altijd met het basisspel. Dit basisspel wordt gespeeld op de drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door het dunne lijntje welke je over de middelste symbolen ziet lopen op de rollen. Het winschema van het basisspel staat onder de rollen afgebeeld en je wint een prijs als je een combinatie op de winlijn hebt. Er wordt gespeeld met en inzet van 1 credit per draai wat overeenkomt met de waarde van 10 eurocent.

De Cashwheel gokkast heeft een ingebouwde auto Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden voor de volgende draai. Als je dit niet wilt dan kun je op de knop Reset klikken waardoor de rollen weer vrijkomen. Je kunt er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden. Dit doe je door op de knop Hold te klikken onder de rol van je keuze.

De punten die je wint tijdens het basisspel worden automatisch toegevoegd aan den van de 40 spaarmeters van het vervolgspel waarvan het totaal op de Clubmeter te zien is.

Gokkast Cashwheel Vervolgspel

Als er voldoende punten zijn gespaard kun je het vervolgspel gaan spelen. Dit speel je met een inzet van 5 of van 10 credits per draai op dezelfde rollen als het basisspel. Voor dit spel wordt er ook steeds een credit van de creditmeter gehaald welke eerst wordt toegevoegd aan een nieuw of aan de laagste spaarmeter. De prijzen voor het vervolgspel zijn te zien in het winschema aan de rechterkant van de gokkast. Alle prijzencombinaties tellen hierbij kriskras. Bij het verkrijgen van een kriskras combinatie van drie blauwe of drie rode sterren wordt de Magic Circle geactiveerd.

Deze begint vanuit het midden te draaien en door op de Stop knop te klikken stopt het wiel op een getal, pijl of op Stop. Het getal staat voor de credits die er worden gewonnen. Bij het stoppen op een getal kan nogmaals binnen dezelfde ring worden gespeld. Is hij op een pijl gestopt dan laat deze het spel vervolgen op de volgende ring en bij het stoppen op Stop eindigt het Magic Circle spel. Bij dit Magic Circle spel worden er altijd minimaal 20 credits gewonnen.

De credits die er worden gewonnen worden altijd over de spaarmeters verdeeld. Als er meer dan 200 credits op een spaarmeter staan dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter. De punten die het aantal van 200 overschrijden gaan hierbij niet verloren. Door op de knop Collect te klikken verplaats je de gewonnen punten van het vervolgspel naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Cashwheel Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar de clubmeter van het vervolgspel
CHOOSE GAME – Selecteert het spel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus