Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Cashino heeft een basisspel en een vervolgspel met zeven prijzenschema's

Gokkast Cashino Basisspel

De Cashino gokkast heeft een basisspel waarbij je met een inzet van 1 credit op de rollen speelt met 5 winlijnen. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. De winlijnen waar je op speelt zijn zichtbaar door de dunne lijntjes welke je over de symbolen ziet lopen. Op het winschema op de gokkast kun je terug vinden welke combinaties er nodig zijn om de daarbij behorende prijzen te winnen. De prijzen die je wint tijdens het basisspel zijn te verdubbelen tot een maximum van 200 credits met het speciale Gamble spel. Hierbij speel je een Head Tail spel en moet je voorspellen wat er zal gaan vallen. Heb je het goed dan verdubbel je je credits, heb je het fout dan verlies je ze. Je kunt er ook voor kiezen om je gewonnen credits te innen. Dit doe je door op de knop Collect te klikken.

Bij deze gokkast is er een automatische Hold functie ingebouwd. Dat wil zeggen dat de rollen met een potentiële winkans automatisch worden vastgezet tot de volgend speelronde. Als je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Wanneer je tijdens het spelen zelf een rol wilt vasthouden tot de volgende ronde daan kand dat ook. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Cashino Vervolgspel

Het vervolgspel van Cashino kan alleen worden gespeeld als er tijdens het basisspel voldoende credits zijn gespaard. Dit spel wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld en kan worden ingezet met 2 tot en met 32 credits per draai. Ook het vervolgspel wordt gespeeld op 5 actieve winlijnen. De inzet waar je mee wilt spelen is in te stellen met de Choose game knop. Bij elke inzet geldt er een ander prijzenschema. Bij de Cashino is het zo dat hoe hoger je inzet des te hoger de prijzen zullen zijn die je kunt winnen. Kijk op het winschema boven de rollen voor alle winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen.

De clubmeter van het vervolgspel kan worden gevuld tot 2000 credits. Wanneer dit aantal is bereikt worden de gewonnen credits automatisch naar de basisspel display verplaatst. Je kunt er ook eerder voor kiezen om deze credits te innen. Dit doe je door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Cashino Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het vervolgspel/Zet gewonnen punten naar clubmeter van vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
CHANCE BET – Bepaal je je inzet mee voor het bovenspel
TO CLUBMETER – Verplaatst gewonnen credits naar vervolgspel
HOLD – Houdt automatisch rollen met gunstige positie vast voor volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen credits uit het basisspel/Reset automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet op Start geklikt hoeft te worden. Is altijd weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus