Cashfountain

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Cashfountain

Bij de mooie en vooral kleurrijke gokkast Cashfountain speel je een basisspel en een vervolgspel. Het basispel speel je op de onderste drie rollen met inzet van 1 punt per draai. De symbolen met de vraagtekens leveren je extra prijzen op welke kunnen varieren van 2 tot 200 punten. Alle prijzen die je tijdens het spelen van het basisspel wint kun je nog eens proberen te verdubbelen met de speciale Gamble functie. Bij voldoende punten op je creditmeter kun je er voor kiezen om het vervolgspel te gaan spelen.

Gokkast Cashfountain Vervolgspel

Het vervolgspel van de fruitautomaat Cashfountain wordt gespeeld op de bovenste vier rollen. Hoe hoger je inzet, des te hoger je winkansen. Bij inzet van 4 punten speel je op de eerste drie rollen met 64 winlijnen, bij inzet van 10 punten speel je op alle vier de rollen en zijn er 128 winlijnen en speel je met de hoogste inzet dan speel je op maar liefst 256 winlijnen. De Cashfountain doet zijn naam eer aan want naast de vele winkansen door de vele winlijnen maak je nog eens extra kans op cash door de goudstaven. Verschijnen er drie op de rollen dan win je ook nog eens een extra prijs welke tussen de 4 en de 200 punten ligt.

Gokkast Cashfountain Uitleg Bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op je creditmeter
GAMBLE - hiermee kun je proberen je gewonnen punten in het basisspel te verdubbelen
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je per ronde mee wilt gaan spelen
HOLD - hiermee kun je tijdens het basispel een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op je spaarmeter/resetknop voor de Hold functie
AUTOPLAY - laat het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Startknop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus