Cash Multiplier

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De gokkast Cash Multiplier is een fruitmachine met een basisspel en een bovenspel. Het bovenspel heeft extra win mogelijkheden doordat zilveren en gouden munten.

Gokkast Cash Multiplier Basisspel

Als je gaat gokken op de fruitmachine Cash Multiplier begin je met het basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit per speelronde. Op elek rol zie je de symbolen van fruit afgebeeld. Bij het verschijnen van drie gelijke symbolen op de winlijn, het dunne lijntje welke je over de middelste symbolen ziet lopen, dan win je een prijs. De combinaties met de daarbij behorende prijzen zie je rechts naast de onderste rollen afgebeeld.

Voor het vergroten van je winkans kun je gebruik maken van de Hold knoppen onder de rollen. Hiermee kun je een rol met gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde. Alle gewonnen prijzen kun je nog eens proberen te verdubbelen met de Gamble functie maar je kunt ze ook innen door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Cash Multiplier Bovenspel

Je kunt er altijd voor kiezen om het bovenspel te gaan spelen. Dit wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met 5 winlijnen. Je kunt het bovenspel spelen met inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Je wint prijzen als je op een actieve winlijn de juiste combinatie fruitsymbolen hebt gedraaid. Bij inzet van 20 credits is het symbool van een zak met goud een wild symbool en mag voor elk ander symbool tellen om een winnende combinatie te completeren. Wanneer je speelt met inzet van 5 credits dan krijg je een extra prijs verschijnen van drie zilveren munten, bij inzet van 10 credits krijg je extra prijs bij het verschijnen van drie gouden munten en bij inzet van 20 credits krijg je extra prijs bij het verschijnen van gouden of zilveren munten door elkaar. De gouden en zilveren munten staan afgebeeld rechts onder op de fruitsymbolen.

Je kunt bij de Cash Multiplier gebruik maken van de Autoplay functie. Hiermee kun je het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes laten spelen zodat je niet steeds op de start knop hoeft te klikken.

Gokkast Cash Multiplier Uitleg Bediening

START – Activeert een draaironde in het basisspel of bovenspel
GAMBLE – Kun je gebruiken om je gewonnen credits proberen te verdubbelen
CHOOSE BET – Selecteer je je inzet mee
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
COLLECT – Zet gewonnen credits over naar de creditmeter
RESET – Reset de automatische Hold functie

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus