Cash Explosion

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Cash Explosion heeft een basisspel en een bijzonder bovenspel in de vorm van een soort boter, kaas en eieren spel

Gokkast Cash Explosion Basisspel

Het basisspel van de Cash Explosion wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Je speelt daar op 1 winlijn welke is aangegeven met het dunne lijntje wat je over de middelste symbolen ziet lopen. De inzet waar mee wordt gespeeld is 1 credit per draai en dit is gelijk aan 10 eurocent. De prijzen die er gewonnen kunnen worden bij het basisspel staan vermeld op het winschema welke je onder de drie onderste rollen van het basisspel ziet. Je ziet daarnaast de symbolen van Sterren. Deze leveren ook kriskras prijzen op. Wanneer er zich kriskras sterren op rol 1 en 2 bevinden kan er een mystery prijs tot 100 credits worden gewonnen. Is er een derde ster aanwezig dan kan er een mystery prijs tot 200 credits worden gewonnen.

De credits die er bij het basisspel worden gewonnen kunnen worden verdubbeld met de Gamble functie tot maximaal 200 credits. Daarnaast is er de mogelijkheid om de credits te verplaatsen naar jet bovenspel. Dit kun je doen door op de knop Save te klikken. Om de gewonnen credits te innen moet je op de knop Collect klikken.

De Cash Explosion gokkast heeft een ingebouwde Hold functie. Hierdoor worden tijdens het spelen de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende speelronde. Wanneer je dit niet wilt kun je op de knop Reset klikken om de rollen vrij te maken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je eenvoudig door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Cash Explosion Bovenspel

Het bovenspel van de Cash Explosion kun je alleen spelen als je genoeg credits op de clubmeter hebt staan. Dit spel wordt gespeeld op de bovenste rollen en is een soort boter, kaas en eieren spel. Er zijn 8 winlijnen en je kunt inzetten met 4, 8 of 16 credits per draai. Bij dit bovenspel komen alleen de symbolen X en O voor en er wordt een prijs gewonnen als er op een horizontale, verticale en/of diagonale lijn drie dezelfde symbolen bevinden. De hoogte van de inzet bepaald ook de hoogte van de prijs. Je kunt dit terug vinden op het winschema op de gokkast.

De limiet op de clubmeter is 800 credits. Als dit aantal wordt overschreden dan worden de credits automatisch naar het basisspel verplaatst. Het aantal credits welke de 800 overschreden gaan niet verloren maar worden gewoon op de winstmeter bijgeschreven. Je kunt ook zelf je credits overzetten naar het basisspel door op de knop Take Clubmeter te klikken.

Gokkast Cash Explosion Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of in het bovenspel/Zet gewonnen credits naar de clubmeter van het bovenspel
X – Speel je het bovenspel mee
O – Speel je het bovenspel mee
GAMBLE – Gebruik je bij het Gamble spel tijdens het basisspel
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen credits naar display basisspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast tot de volgende ronde
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is weer ongedaan te maken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus