Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

Bij de gokkast Cash Boom speel je een basisspel en een vervolgspel welke op dezelfde rollen worden gespeeld. Tijdens het spelen van het vervolgspel wordt de Cash Boom functie actief waarbij je door bepaalde nummers flinke prijzen kunt winnen.

Gokkast Cash Boom basisspel

Het basisspel speel je met inzet van 1 credit per draai op 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door de dunne lijn die over de middelste symbolen loopt. Onder de rollen zie je het woord Hold staan. Hiermee kun je de rollen met en gunstige positie vast zetten voor de volgende draai. Bij het basisspel kun je de prijzen winnen die je vermeld ziet staan rechts naast de rollen onderaan. Alle punten die je hebt gewonnen kun je nog eens proberen te verdubbelen met de speciale Head/Tail functie.

Gokkast Cash Boom vervolgspel

Het vervolgspel van de Cash Boom wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel. Je speelt dit vervolgspel met een inzet van 4 of 8 credits per draai. Tijdens het spelen van het vervolgspel met inzet van 4 of 8 credit per draai zijn er 5 actieve winlijnen welke je over de symbolen ziet lopen. Voor de verschillende inzetten zie je het schema oplichten boven naast de rollen met de prijzen die je daarbij kunt winnen. Als je het vervolgspel speelt dan wordt de Cash Boom functie geactiveerd en stopt bij elke draai het wiel bij een bepaald nummer. Dit nummer wordt gespaard in de speciale Cash Boom meter zolang het woord Go naast de rollen verschijnt. Verschijnt het woord Cash Boom naast de rollen dan wordt de Cash Boom meter uitbetaald. Bij het verschijnen van het woord Stop wordt de Cash Boom meter gereset en start het sparen opnieuw.

Gokkast Cash Boom uitleg bediening

START/SAVE – activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op de creditmeter
CHOOSE BET – bepaald de inzet waar je mee wilt gaan spelen per draaironde
TAIL/HEAD – gebruik je als gamble functie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD – zet rollen met en gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – plaatst gewonnen punten naar de totaal meter/reset de hold functie
AUTOPLAY – laat de gokkast een vooraf aantal ingestelde speelrondes spelen

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus