Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Carrousel heeft een basisspel en een bovenspel waarbij je symbolen in een speciale matrix kunt sparen

Gokkast Carrousel Basisspel

Het basisspel van de gokkast Carrousel wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Er wordt per ronde ingezet met 1 credit wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. Er is 1 winlijn welke te zien is door middel van de dunne lijn over de middelste drie symbolen op de rollen. Er kunnen prijzen worden gewonnen zoals ze vermeld zijn op het winschema onder de drie rollen. De combinaties op het winschema moeten op de winlijn te zien zijn van uiterst links naar rechts.

De gewonnen prijzen uit het basisspel kunnen met de Gamble functie worden verdubbeld naar 200 credits. Hierbij speel je een spel waarbij je moet voorspelen welk symbool er zal vallen, de clown of de olifant. Het je het goed gegokt dan worden je credits verdubbeld en wanneer je het fout gokt verlies je de gewonnen punten. Wil je de gewonnen punten innen dan kun je op de knop Collect klikken waarna de punten aan de creditmeter van het basisspel worden toegevoegd. Je kunt er ook voor kiezen om credits over te zetten naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop To Club te klikken.

De Carrousel gokkast heeft een ingebouwde Hold functie. Hiermee worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende speelronde. Bijzonder bij de Holdfunctie van de Carrousel is dat de rollen zelfs twee keer kunnen worden vastgehouden. Als je zelf een rol of meerdere rollen vast wilt zetten tijdens het spelen dan kun je dit doen door op Hold te klikken onder de rol van je keuze.

Gokkast Carrousel Bovenspel

Het bovenspel van de Carrousel wordt gespeeld op de bovenste rollen op 1 winlijn en met een inzet van 4, 8, 12 of 16 credits per draai. Dit kun je selecteren door op Change Bet te klikken. Bij een aantal symbolen combinaties geldt bij een hogere inzet een hogere prijs maar niet bij allemaal. Je kunt dit terug zien op het winschema naast de bovenste drie rollen. Als er met een hogere inzet wordt gespeeld kunnen er symbolen worden gespaard in een matrix. Als de matrix vol is dan wordt de daarbij behorende prijs gewonnen. Bij een inzet van 4 zijn er tussen de 3 en de 12 lampjes verlicht onder de matrixen. Bij een inzet van 8 zijn dat er tussen de 6 en 12 en bij een inzet van 12 zijn er tussen de 9 en 12 lampjes verlicht. Speel je met 16 credits per draai dan zijn alle lampjes verlicht. Alle kolommen waar een lampje onder brandt zijn kolommen waar op dat moment symbolen kunnen worden gespaard. Als er een prijs wordt gewonnen op de winlijn dan dooft de volledige matrix waarin de winnende symbolen staan. Valt er een kriskras prijs op een symbool welke niet op de matrix afgebeeld staat dan dooft er een willekeurige matrix.

De gewonnen credits op de clubmeter kunnen worden verplaatst naar de creditmeter van het basisspel door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Carrousel Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Plaatst gewonnen credits naar bovenspel
CLOWN – Gebruik je bij het Gamble spel voor Clown
OLIFANT – Gebruik je bij het Gamble spel voor Olifant
CHANGE BET – Selecteert de inzet voor het bovenspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige combinatie vast tot de volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen credits naar creditmeter basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Is te onderbreken dor er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus