Caribbean Stud Poker

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Het spel Caribbean Stud Poker

Caribbean Stud Poker, met zijn zeer aantrekkelijke progressieve jackpot, is een veel gespeeld op poker gebaseerd kaartspel. Het is een variant van het pokerspel das al jarenlang zeer populair is op de cruiseschepen in het Caribisch gebied. Bij Caribbean Stud Poker is het doel om zo hoog mogelijke combinaties te krijgen met jouw kaarten. Hoe hoger de combinatie, des te hoger de uitbetaling. Bij dit casino spel zitten er meerdere spelers aan tafel maar speel je tegen de bank. Het maakt dus niet uit als jij een beginner bent en jouw buurman een zeer ervaren speler is. Het spel is de afgelopen jaren vooral zo populair geworden door de hoge jackpot mogelijkheden. En dat maakt dit spel toch wel heel erg interessant.

Speluitleg Caribbean Stud Poker

Het pokerspel Caribbean Stud wordt met 52 kaarten, een standaard pak kaarten, gespeeld. Er wordt voor elke nieuw spel een nieuw pak kaarten gebruikt. Er zijn uiteraard verschillende winnende combinaties mogelijk. Deze gaan aan de hand van standaard pokerhanden: High Card; Vijf kaarten die geen enkele reguliere combinatie vormen en waarbij de hoogste kaart de waarde van de hand bepaalt

  • One Pair; Twee gelijkwaardige kaarten
  • Two Pair; Twee verschillende paren
  • Three of a Kind; Drie gelijkwaardige kaarten
  • Four of a Kind; Vier gelijkwaardige kaarten
  • Straight; Vijf opeenvolgende kaarten die niet alle van dezelfde soort zijn
  • Flush; Vijf kaarten van dezelfde soort die geen Straight vormen
  • Full House; Een combinatie van Three of a Kind en een Pair
  • Straight Flush; Vijf opeenvolgende kaarten van dezelfde soort
  • Royal Flush; Aas, heer, vrouw, boer en tien van dezelfde soort

Het is ook mogelijk om in te zetten op de progressieve jackpot. Links in het scherm vind je de huidige stand van deze jackpot. Iedere keer dat er iemand deelneemt aan het spel stijgt de hoogte van de progressieve jackpot met een percentage van iedere inzet. Wil je deze jackpot winnen dan moet je een van de volgende pokerhanden hebben: Royal Flush, Straight Flush, Four of a Kind, Full House, Flush of Three of a Kind.

De bediening van online Caribbean Stud Poker

Je kan bij Caribbean Stud Poker inzetten met 1, 5 en 10 euro fiches. Je kan deze ook meerdere keren inzetten en onderling combineren is ook mogelijk. De minimum inzet is 1 euro en de maximum inzet is 40 euro. Ga op het min/max bordje of het bedrag van de jackpot staan met je muis en je vindt het uitbetalingsschema van Caribbean Stud Poker. Aan de hand van pokerhanden wordt er uitbetaald. Linksonder in het scherm vind je 3 icoontjes waarmee je instellingen kunt aanpassen en informatie kunt krijgen.

Conclusie Caribbean Stud Poker recensie

Caribbean Stud Poker is absoluut een interessant spel voor mensen die van poker houden. Een paar goede pokerhanden achter elkaar zorgen al voor een behoorlijke winst. Absoluut pluspunt is dat het niet uitmaakt of je een beginner bent of gevorderde. Je win kansen worden door je medespelers niet verkleind.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus