Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Break Out heeft een basisspel en een vervolgspel waarbij je kans maakt op het spelen van een spannend schietspel

Gokkast Break Out Basisspel

Bij de gokkast Break Out speel je standaard eerst het basisspel. Dit basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door middel van de dunne lijn die je over de middelste symbolen ziet lopen op de rollen. De inzet bij het basisspel is 1 credit per draai en dit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Naast de onderste drie rollen zie je het winschema voor het basisspel. Als je een van de afgebeelde combinaties van uiterst links naar rechts op de winlijn krijgt dan win je de prijs die daar bij hoort.

De gewonnen prijzen bij het basisspel kun je met het speciale gokspel nog eens verdubbelen naar maximaal 200 credits. Dit doe je door op de knop Gamble te klikken. Hierdoor maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Je kunt je gewonnen prijs ook meteen innen door op de knop Collect te klikken. Daarnaast is er de mogelijkheid om ze over te zetten naar het vervolgspel. Dit doe je door na winst op de Start knop te klikken.

De automatische Hold functie van deze gokkast zorgt er voor dat de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde worden vastgezet. Als je dit niet wilt kun je ze vrij maken door te klikken op de knop Reset. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te zetten. Dit doe je door op Hold onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Break Out Vervolgspel

Het vervolgspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Dit vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen en dan zijn er 5 actieve winlijnen. Het winschema voor het vervolgspel staat afgebeeld naast de bovenste drie rollen. Wanneer een van de afgebeelde combinaties is verkregen op een actieve winlijn dan win je de prijs die daar bij staat.

Bij inzet van 10 credits per draai tellen ook de symbolen van de Ballen mee die op diverse andere symbolen staan afgebeeld. Als je drie Ballen kriskras in beeld hebt dan start automatisch het speciale schietspel. Steeds als je met een pijl op een waarde stopt ga je een niveau hoger waardoor je tot 480 extra credits kunt winnen.

Gewonnen punten van het vervolgspel kunnen naar de creditmeter worden overgezet door op de knop Collect te klikken. Met de knop Choose game kun je dan weer kiezen om het basisspel te gaan spelen.

Gokkast Break Out Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel
CHOOSE GAME/GAMBLE – Selecteert een spel en de inzet voor het spel/Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van je gewonnen prijs
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus