Boom Brothers

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Boom Brothers

Neem een kijkje in de ondergrondse mijnen van Boom Brothers gokkast! Een verrassende speelautomaat met een extra leuk bonusspel. Daarnaast kent de Boom Brothers ook andere unieke speleigenschappen als: Free Spins en Wild symbolen. De theoretische uitbetaling is 96,4% en het spel is opgebouwd vanuit 5 rollen met daardoor een maximum van 20 winlijnen. Vergeet ook niet de vermakelijke introductieanimatie in 3D te bekijken!

Het thema van gokkast Boom Brothers

Zoals al eerder vermeld, begeef je je met deze leuke gokkast in de wereld onder de grond. De wereld van de mijnen. Het vinden van waardevolle materie zoals goud en diamanten is lust en leven voor de mijnwerker en geeft ook jou een extra hoge winst! De grappige introductieanimatie is fantastische weergegeven in 3D en ook de rest van het spel heeft bijzonder goed verzorgde animaties. De geluiden en sounds zijn perfect gekozen en geven het spel een vermakelijke twist.

Spelfuncties gokkast Boom Brothers

Speel bij Boom Brothers gokkast met 5 verschillende inzetniveaus en 20 winlijnen. Ga bij de Boom Brothers aan de slag met het vinden van diverse symbolen. Wanneer je Railtrack symbolen vindt, ontvang je een leuke winst. Je kan met deze symbolen de Railtrack functie activeren. Doe dit door 3 Railtrack symbolen te verzamelen op een actieve winlijn op de 1e tot en met 3e rol. Je rollen zullen vervolgens als een treinrail gaan draaien. Voltooi dit traject dan kom je terecht in het bonusspel. In het bonusspel kun je ook 4x je inzet winnen. Wanneer het traject niet volledig wordt afgerond, ontvang je 3x je inzet. Met nog meer verlies ontvang je 2x je inzet. Helaas ga je dan niet door naar het bonusspel. Wanneer je in het bonusspel komt, zullen drie aardmannetjes je verrassen in diverse mijnwagentjes. De aardmannetjes hebben ieder hun eigen schat: robijnen, diamanten of goudstaven. Klik op een karretje om erachter te komen met welk materiaal deze is gevuld. Wanneer een aardmannetje bij de rotswand arriveert, wordt bekend wat jouw bonuswinst is. Wil je meer duidelijkheid over het bonusspel? Klink dan op de button ‘voorbeeld bonus’ rechts in je scherm. Minimum inzet bij 20 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = 0,20 euro Maximum inzet bij 20 winlijnen (inzetniveau 5 + muntwaarde 1 euro) = 100 euro

De bediening van gokkast Boom Brothers

Pas bij de Boom Brothers gokkast de spelinstellingen naar eigen voorkeur aan. Gebruik hiervoor de vier kleine symbolen die linksonder in je scherm te vinden zijn. Je kunt ervoor kiezen om te spelen met of zonder geluid, raadpleeg de spelregels of kies er voor om automatisch te spelen met de knop ‘auto’. Hierdoor doet de computer het werk voor jou. Er is ook nog een symbool van een steeksleutel. Wanneer je hierop klikt, krijg je aanvullende opties waarin je dingen naar eigen wens kan wijzigen of raadplegen. Hier vind je bijvoorbeeld: animaties, geluidseffecten, grafische aspecten en de spelgeschiedenis. Dit laatste is niet beschikbaar tijdens de Free Fun Play modus.

Conclusie Boom Brothers gokkast recensie

De Boom Brothers gokkast is een zeer vermakelijke speelautomaat die je een mooie winst kan opleveren. Niet alleen de introductieanimatie en de graphics zijn leuk, ook het bonusspel is aantrekkelijk vormgegeven. Het is een verrassend spel en het zal je niet snel vervelen. Daarnaast kent de Boom Brothers speelautomaat ook een hoge theoretische uitbetaling van maar liefst 96,4%.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus