Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Bonus Reels heeft een basisspel en een vervolgspel waarbij er gespeeld wordt op 27 winlijnen

Gokkast Bonus Reels Basisspel

Het basisspel van de gokkast Bonus Reels wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per speelronde. Dit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Het spel wordt gespeeld op drie rollen met daarop 5 winlijnen. Deze winlijnen zijn te zien door de dunne lijntjes die er over de symbolen heen lopen. De prijzen die er te winnen zijn kun je terug vinden op het winschema welke je op de gokkast aan de rechterkant ziet staan. De winnende combinaties moeten van uiterst links naar rechts op de actieve winlijn voorkomen. Alleen de Ster symbolen vormen hierop een uitzondering. Zij leveren kriskras ook een prijs op tot maximaal 100 credits.

Wanneer je punten hebt gewonnen kun je ze innen door te klikken op Collect. De punten worden dan verplaatst naar het basisspel display. Je kunt e ook verplaatsen naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken. Er is ook nog een mogelijkheid om de gewonnen punten te verdubbelen tot maximaal 200 credits met de Gamble functie. Hierbij moet je gokken op Lose of Win. Heb je het goed dan worden je punten verdubbeld, heb je het fout dan verlies je de gewonnen punten.

Wanneer er rollen met een gunstige positie zijn tijdens het spelen dan worden deze vastgezet voor de volgende ronde door de automatische Hold functie. Je kunt dit weer ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Je kunt er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te zetten voor een volgend speelronde. Dit doe je door op Hold te klikken onder de rol van je keuze.

Gokkast Bonus Reels Vervolgspel

Met de Choose Bet knop kun je het vervolgspel starten. Hierbij kun je inzetten met 5 of 10 credits per draai. Wanneer je met 5 credits speelt is er een ander prijzenschema dan bij de inzet van 10 credits. Bij het vervolgspel wordt er op 27 winlijnen gespeeeld, wat overeenkomt met het kriskras spel. Er zijn kriskras 3 sterren nodig om de bonus feature te starten. Het aantal credits dat bij de activatie van de bonus feature in beeld staat wordt altijd gewonnen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via re- spins de vermelde prijs nog vaker te winnen. Voordat de re- spins beginnen wordt door steeds op Start te klikken, de lengte van de lichtslang bepaald. Als dit is gebeurt begint de slang rond te draaien. Steeds als er op Start geklikt wordt stopt de slang met bewegen. Wanneer het lampje Bonus opgelicht blijft nadat de slang tot stilstand is gekomen, dan wordt de prijs welke in de display wordt vermeld nogmaals gewonnen. Als er met inzet van 5 wordt gespeeld zijn er 2 re-spins en bij inzet van 10 zijn er 4 re-spins.

De gewonnen punten uit het vervolgspel kunnen met de Colect knop verplaatst worden naar het dissplay van het basisspel.

Gokkast Bonus Reels Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst gewonnen punten naar het vervolgspel
GAMBLE – Gebruik je bij het Gamble spel
CHOOSE BET –Start en bepaalt de inzet van het vervolgspel
HOLD – Houdt rollenmet gunstige posities vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar het basisspel display/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Kan worden onderbroken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus