Bonus Billionaire

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Bonus Billionaire

De gokkast Bonus Billionaire heeft een basisspel en een vervolgspel en deze worden op dezelfde rollen gespeeld. Het basisspel speel je met inzet van 1 punt per draai en er zijn dan drie actieve rollen met 1 winlijn. Heb je en winnende combinatie zoals op het winschema voorkomt dan win je een prijs. deze prijzen kun je innen maar je kunt ze ook proberen te verdubbelen met de Head/Tail gokfunctie. Onder de rollen zie je de Hold knoppen. Hiermee kun je een rol met en gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.Bij voldoende punten op je spaarmeter kun je verder spelen met het vervolgspel.

Gokkast Bonus Billionaire vervolgspel

Het vervolgspel van de Bonus Billionaire speel je met inzet van 5 of 20 credits per draai. Bij elke inzet hoort een eigen winschema zoals je die afgebeeld ziet op de kast. Bij inzet van 5 credits speel je op de eerste drie rollen met 5 winlijnen. Bij inzet van 20 punten is er een extra Bonusrol actief en maak je ook nog eens kans op extra winsten door het Bar-symbool. Deze telt als en soort joker en kun je gebruiken voor het completeren van een winnende combinatie doordat deze elk ander symbool mag vervangen.

Gokkast Bonus Billionaire Uitleg Bediening

START-SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op de spaarmeter
TAIL - gebruik je om je gewonnen punten te proberen te verdubbelen
CHOOSE BET/HEAD - bepaalt de inzet waar je mee speelt/gokfunctie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD - hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai
RESET/COLLECT - automatische reset functie voor de Hold knoppen/plaatst gewonnen punten op je creditmeter
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus