Blood Suckers

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Blood Suckers

Bij de Blood Suckers gokkast wordt je omgeving door vampiers en de elementen om de vampiers uit te schakelen bepaald. Dit is direct een unieke speleigenschap bij de Blood Suckers gokkast, speel namelijk het uitdagende bonusspel Vampierjacht. Andere speciale speleigenschappen zijn: Scatterwinst, Free Spins en Wildjoker symbolen. De theoretische uitbetaling is zeer hoog bij de Blood Suckers gokkast, maar liefst 98%. Het spel is opgebouwd met 5 rollen, 3 rijen en een maximum van 25 winlijnen.

Het thema van gokkast Blood Suckers

Begeef je in een heerlijke bloederige wereld met de Blood Suckers gokkast. Vampiers, zilveren kogels, knoflook en een bijbel, alles komt voorbij in deze griezelige speelautomaat. De graphics gecreëerd door softwareontwikkelaar NetEnt zijn prachtig en de perfect gekozen sounds geven deze gokkast een extra spannend tintje.

Spelfuncties gokkast Blood Suckers

Kies bij Blood Suckers gokkast je eigen winlijn, inzetniveau en muntwaarde. Dit kan van €0,01 tot en met €0,50. De 25 winlijnen liggen van links naar rechts en bieden vele winkansen. Wanneer je de speciale Scatter symbolen, minimaal 3, heb op een lijn van links naar rechts, ontvang je Free Spins. Deze Free Spins lopen op in een veelvoud van tien. Ook je winst wordt op het moment van een Free Spins maar liefst drie keer vermenigvuldigd! Probeer ook in het bonusspel Vampierjacht terecht te komen. Dit spel wordt geactiveerd wanneer je op een actieve winlijn van link naar rechts minimaal 3 gelijke bonussymbolen op de rollen vindt. In het bonusspel ben je een ware vampierdoder. Klik op diverse grafkisten om te ontdekken over een vampier in ligt. Wanneer je een vampier doodt, ontvang je munten. Het spel eindigt wanneer er een vleermuis uit de grafkist verschijnt. De Wildjoker symbolen zijn afgebeeld als een zeer grappige vampier. Wanneer je dit symbool vindt, kunnen al je andere symbolen gewijzigd worden. Dit laatste met uitzondering van de scatters en bonussymbolen. Minimum inzet bij 25 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = 0,25 euro Maximum inzet bij 25 winlijnen (inzetniveau 4 + muntwaarde 0,50) = 50 euro

De bediening van gokkast Blood Suckers

De spelinstellingen bij de Blood Suckers speelautomaat zijn gemakkelijk te wijzigen, evenals bij de andere spellen van softwareontwikkelaar NetEnt. Pas de instellingen naar eigen voorkeur aan door gebruik te maken van de symbolen linksonder in je scherm. Kies voor spelen met of zonder geluid, raadpleeg de spelregels of kies voor ‘automatisch spelen’, op die manier doet de computer het werk voor je. Daarnaast is er ook nog een afbeelding van een steeksleutel. Wanneer je hierop klikt, vind je nog aanvullende opties. Onder deze button kun je: geluidseffecten wijzigen (ook omgevingsgeluiden) en de spelgeschiedenis raadplegen. De spelgeschiedenis is echter niet in te zien tijdens de Free Fun Play modus.

Conclusie Blood Suckers gokkast recensie

Van een gokje op de speelautomaat Blood Suckers heeft nog niemand spijt gekregen. De gokkast biedt vele winkansen en een hoge theoretische uitbetaling. Daarnaast is er de optie om in een spannend bonusspel terecht te komen wat je nog extra winst kan opleveren. Daarnaast zijn de graphics met zorg gemaakt en door de bijpassende sound raak je Blood Suckers niet snel beu!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus