Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Blacklight heeft een basisspel en een vervolgspel welke beide op dezelfde vier rollen wordt gespeeld

Gokkast Blacklight Basisspel

De mooie fruitmachine Blacklight heeft een basisspel en een vervolgspel welke allebei op dezelfde vier rolen worden gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit, dit is gelijk aan de waarde 10 eurocent. Er wordt dan gespeeld op 1 winlijn welke je ziet door middel van het lijntje wat je over de middelste symbolen van de drie rollen ziet lopen. Je wint prijzen als je een combinatie op de winlijn hebt zoals je afgebeeld ziet op het winschema naast, boven en onder de vier rollen.

De prijzen die je hebt gewonnen bij het basisspel kun je innen naar de Total display maar ook is er de mogelijkheid om deze te verdubbelen naar maximaal 200 credits. Dit doe je door middel van het spelen van het Head/Tail spel. Hierbij moet je gokken op Head of Tail en wanneer je het goed gokt wordt je prijs verdubbeld en als je het fout hebt dan verlies je je gewonnen credits.

Je kunt ook gebruik maken van de Hold functie. Hierbij kun je bepaalde rollen vastzetten voor de volgende draai. Dit wordt ook automatisch door de gokkast gedaan bij gunstige posities. De autohold functie is ongedaan te maken door op Reset te klikken.

Gokkast Blacklight Vervolgspel

Wanneer je het vervolgspel gaat spelen dan kun je spelen met een inzet van 5 of 10 credits per speelronde. Er wordt zowel bij inzet van 5 als inzet van 10 credits gespeeld op 4 rollen met 10 actieve winlijnen. Alleen bij inzet van 10 credits is er een extra feature. Dan krijgt namelijk de Bel een Joker functie. Dit betekent dat deze joker kan worden ingezet om iedere willekeurige combinatie te completeren. Hierdoor is de winkans op de Blacklight gokkast nog groter.

Het display van het vervolgspel kent een limiet van 2000 credits en als dit wordt overschreden dan wordt een deel van deze credits automatisch verplaatst naar de basisspel display.

Het is mogelijk om met de Reset knop de gewonnen credits van het Total display over te zetten naar het basisspel display.

Gokkast Blacklight Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of in het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar clubmeter van het bovenspel
HEAD – Kies je bij het Gamble spel voor Head
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET – Bepaal je je inzet mee per draai
HOLD – Houdt automatisch de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
RESET – Reset de autohold functie/Verplaats gewonnen credits van het Total display naar het basisspel display
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden/Is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus