Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Blackbull is een gokkast met een basisspel en een vervolgspel waarbij in het vervolgspel alle combinaties kriskras tellen

Gokkast Blackbull Bovenspel

De gokkast Blackbull heeft een basisspel een een bovenspel welke allebei op dezelfde drie rollen worden gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde 10 eurocent. Er wordt dan gespeeld op 1 winlijn en deze winlijn is aangegeven door en dunne lijn welke je over de middelste symbolen van de rollen ziet lopen. Op deze lijn moeten, om prijzen te winnen, de symbolen verschijnen van uiterst links naar rechts volgens een combinatie uit het winschema. Het winschema voor het basisspel zie je onder de rollen afgebeeld. Uitzondering hierop is het symbool van de Blackbull. Deze levert kriskras prijzen op. Bij 2 kriskras Blackbull symbolen win je een mystery prijs tussen de 2 en 200 credits, bij 3 kriskras Blackbull symbolen win je een mystery prijs tussen de 4 en 200 credits.

De Blackbull gokkast heeft een ingebouwde auto Hold functie. Deze auto Hold functie zorgt er voor dat de rollen met een potentiële winkans worden vastgehouden voor de volgende ronde. Als je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Je kunt tijdens het spelen er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden voor de volgende ronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de rol van je keuze klikken.

De prijzen die je wint kun je innen door op de knop Collect te klikken. Er is ook de mogelijkheid om ze naar het vervolgspel over te zetten. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

Gokkast Blackbull Vervolgspel

Het vervolgspel kun je ook spelen zonder eerst het basisspel te moeten spelen. Je klikt op de knop Choose Game en selecteert daarmee de inzet per draai waar je het vervolgspel mee wilt gaan spelen. Bij het vervolgspel kan er worden ingezet met 5 of 20 credits per draai. De prijzen die je bij het vervolgspel kunt winnen staan afgebeeld op het schema rechts boven op de gokkast. Hierbij zie je de prijzen bij de verschillende inzetten. Alle symbolen geven bij het vervolgspel kriskras prijzen. Bij een inzet van 20 credits worden er hogere prijzen gewonnen en levert het symbool van de Blackbull bovendien een mystery prijs op tot maximaal 200 credits per Blackbull symbool. Hierdoor is er een kans op het winnen van 600 credits per draai.

Om de prijzen van de meters van het vervolgspel te verplaatsen naar de creditmeter van het basisspel moet je op de knop Collect klikken.

Gokkast Blackbull Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst credits naar vervolgspel
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet voor het vervolgspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
COLLECT/RESET – Verplaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus