Big Money Game

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Big Money Game heeft een basisspel en een vervolgspel met daarbij een bonusspel in de vorm van het Big Money Wheel

Gokkast Big Money Game Basisspel

De Big Money Game start standaard met het basisspel. Dit wordt gespeeld op de drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn loopt over de middelste symbolen op de drie rollen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan 10 eurocent. Het prijzenschema voor het basisspel is afgebeeld aan de rechterkant van de drie rollen. Als je een van de combinaties op de winlijn krijgt van uiterst links naar rechts dan win je een prijs.

Gewonnen punten uit het basisspel kun je verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij kun je gokken op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten door op de knop Gamble te klikken.

De gokkast Big Money Game heeft ook een ingebouwde auto Hold functie. Door deze functie worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast gehouden. Als je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je er zelf ook voor kiezen om een rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Big Money Game Vervolgspel

Het vervolgspel van deze gokkast wordt ook op de onderste rollen gespeeld maar dan met 5 winlijnen en een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. De prijzen die er te winnen zijn bij het vervolgspel staan afgebeeld naast het Big Money Wheel. Wanneer je een van deze combinaties op een actieve winlijn krijgt dan win je de bijbehorende prijs. Je kunt het vervolgspel starten door op de knop Choose Game te klikken waar je meteen je inzet mee kunt selecteren.

Speciaal bij de Big Money Game gokkast is het Big Money Wheel. Deze start met draaien als er tijdens het spelen van het bovenspel kriskras drie Z-bar symbolen in beeld verschijnen. Bij inzet van 5 credits draait het wiel 1 keer, bij inzert van 10 credits draait het 2 keer en bij inzet van 20 draait het 3 keer. Het symbool waar het wiel op stopt bepaald wat er gewonnen kan worden. Vervolgens gaan de rollen draaien en stoppen op een willekeurige winnende combinatie waar het betreffende symbool onderdeel van uitmaakt.

Als er 200 credits of meer op een meter zijn verzameld dan gaan deze credits automatisch naar de creditmeter. Punten die in het vervolgspel worden gewonnen kunnen met de Collect knop naar de creditmeter worden gezet. Met de Choose game knop kun je altijd weer terug naar het basisspel.

Gokkast Big Money Game Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel
CHOOSE GAME/GAMBLE – Selecteert de inzet voor het vervolgspel en start het/Gebruik je bij het gokspel om je punten te kunnen verdubbelen
COLLECT/RESET – Neemt je gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een potentiële winkans voor de volgende ronde vast
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus