Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Big Bang

Ga met de Big Bang gokkast lichtjaren terug in de tijd naar het ontstaan van de aarde. Bij de speelautomaat Big Bang liegen de winkansen er niet om. Met Symbool vervangende Wild en een Progressieve Multiplier Meter maak jij jezelf master of the universe. De theoretische uitbetaling is maar liefst 96% en het spel kent 25 (vaste) winlijnen. De Big Bang gokkast is opgebouwd uit 3 rijen en 5 afzonderlijke rollen.

Het thema van gokkast Big Bang

Het thema van de Big Bang neemt ons mee met de evolutietheorie en de bijhorende oerknal. In het spel bevind je je in het zonnestelsel en zie je verschillende planeten aan je voorbij schieten. De kleuren zijn futuristisch en steken het geheel, ondanks dat het zich jaren geleden afspeelt, in een modern jasje. De kleuren zijn helder en de graphics zijn uitermate mooi gemaakt. Ook de sound en achtergrondmuziek zorgen ervoor dat jij niet snel op dit spel uitgekeken raakt.

Spelfuncties gokkast Big Bang

Zoals eerder vermeld heeft de Big Bang gokkast maar liefst 25 (vast) winlijnen. Daarnaast kun je op vier verschillende niveaus inzetten en zijn de muntwaarden zelf instelbaar. Een winlijn gaat van links naar rechts. De Big Bang speelautomaat kent 2 unieke speleigenschappen, de symbool vervangende Wilds en de Progressieve Multiplier Meter. Met de laatst genoemde speleigenschap kun je je winst flink vermenigvuldigen. Door te spelen met Wild symbolen worden andere symbolen gewijzigd zodat er combinatie kunnen worden gecreëerd die voor een hoge winst zorgen. Deze symbool vervangende Wilds kunnen op iedere willekeurige plek voorkomen. De Progressive Multiplier Meter zorgt ervoor dat je winst in niveaus oploopt. De meter blijft verschuiven waardoor ook je winst steeds meer verdubbeld zal worden. Dit gebeurt zolang je achter elkaar winnende combinaties vormt. Dit kan van x1 tot x32 oplopen. Wanneer je dus niet opeenvolgend wint, gaat de meter terug naar x1. Dit gebeurt ook wanneer het inzetniveau wordt gewijzigd. Minimum inzet (inzetniveau 1 x 25 lijnen x muntwaarde 0,01 euro) = 0,25 euro Maximum inzet (inzetniveau 4 x 25 x muntwaarde 0,50 euro) = 50 euro

De bediening van gokkast Big Bang

Pas de instellingen naar eigen wens aan in de Big Bang gokkast. Gebruik hiervoor de vier kleine symbooltjes linksonder in je scherm. Kies ervoor om te spelen met of zonder geluid, raadpleeg de spelregels of kies voor ‘automatisch spelen’, de computer zal dan voor jou het werk doen. Daarnaast is er ook een afbeelding van een steeksleutel te vinden. Wanneer je hier op drukt, zijn er nog extra instellingen te wijzigen/raadplegen. Zo kun je de optie ‘snel draaien’ aanvinken, de introductieanimatie nogmaals bekijken, een melding voor het verhogen van inzet activeren, geluiden aan of uit schakelen, grafische effecten wijzigen of de spelgeschiedenis raadplegen.

Conclusie Big Bang gokkast recensie

De Big Bang gokkast biedt vele winkansen door zijn unieke speleigenschappen. De winstvermenigvuldiger blijft maar oplopen zolang jij winnende combinaties vormt. Dit oplopen gaat tot x32 en dat is ongekend hoog. Daarnaast zijn de graphics en het thema fantastisch vormgegeven en dat in combinatie met alle winfactoren maakt dit tot een geliefde gokkast.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus