Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Beach

Bij de Beach speelautomaat waan je je heerlijk op het strand en komt de zee tot leven. Deze gokkast kent een theoretische uitbetaling van 96,8% en heeft maar liefst 20 winlijnen. De speelautomaat is opgebouwd uit 3 rijen en 5 aparte rollen. De speciale speleigenschappen van de Beach gokkast zijn de: Octopus Wild, Free Wave Scatters en de gebruikelijke Wild symbolen.

Het thema van gokkast Beach

Bij de speelautomaat Beach kun je niet anders dan ontspannen. In een relaxt tempo en met het geruis van de zee op de achtergrond verschijnen er steeds nieuwe symbolen op je rollen. De symbolen komen aan kabbelen vanuit de zee en zien er uit als schelpen, oesters en verborgen oude schatten. Daarnaast zijn er speciale speleigenschappen die perfect aansluiten bij dit zonnige thema. Zo kent de Beach gokkast de Octopus Wild feature en de Free Wave Scatter. Zorg dat het vloed wordt en creëer extra winkansen.

Spelfuncties gokkast Beach

Bij gokkast Beach kan je kiezen tussen 10 verschillende inzetniveaus en 7 soorten muntwaarden. De Beach speelautomaat kent een aantal mooie en unieke speleigenschappen die achtereenvolgens besproken zullen worden. Te beginnen bij de Octopus Wild. Dit symbool zal alle overige symbolen vervangen echter niet de Wild symbolen of de Free Wave Scatters. Wanneer je een winstuitkering heb die veroorzaakt is door de Octopus Wilds, dan kun je een vermenigvuldiging x2 verwachten. Wanneer er geen winnende combi wordt gevormd door de Octupus Wilds, dan ontvang je een Respin tot er uiteindelijk wel een winnende combinatie ontstaat. De Free Wave Modus wordt geactiveerd door de alom bekende Scatter symbolen. Een Free Wave staat gelijk aan een free spins. De verhoudingen zijn: 3 Scatter symbolen = 8 Free Waves, 4 Scatter symbolen = 16 Free Waves en 5 Scatter symbolen = 24 Free Waves.

De bediening van gokkast Beach

Ook bij de Beach speelautomaat stel je naar eigen wens de algemene instellingen in. Gebruik hiervoor de 4 symbolen linksonder in je scherm. Kies ervoor om met of zonder geluid te spelen, raadpleeg de spelregels of kies voor ‘automatisch spelen’ waardoor je de computer het werk laat doen. Voor aanvullende instellingen klik je op de afbeelding van de steeksleutel. Hier kun je opties wijzigen met betrekking tot: de achtergrondmuziek en andere geluidsinstellingen, de grafische instellingen, sneltoetsen en de spelgeschiedenis.

Conclusie Beach gokkast recensie

Wil je even ontspannen dan is de Beach speelautomaat echt iets voor jou. Met rustgevende muziek en mooi vormgegeven animaties waan je je op het helderwitte strand. Daarnaast zijn er in deze speelautomaat ook nog eens genoeg winkansen. Zo kun je met de Octopus Wild spelen tot er een winnende combinatie ontstaat. Ook de Free Wave Modus zorgt voor een avontuurlijke spelbeleving en met een theoretisch uitbetaling van 96,8% is dit een speelautomaat die je niet wil missen!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus