Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Bar 7 is een traditionele gokkast welke bestaat uit een basisspel (ook wel onderspel genoemd), een bonusspel en een bovenspel waar met een hogere inzet kan worden gespeeld en waar je dus ook kans hebt op grotere prijzen.

Gokkast Bar 7 Basisspel

In het basisspel is de inzet 1 credit per druk of draai. Een credit staat voor 10 eurocent. Je basisspel tegoed staat weergegeven op de creditmeter. Het Basisspel is een rollenspel welke bestaat uit 3 rollen met op iedere rol zichtbaar 3 symbolen. In het basisspel van gokkast Bar/7 kun je maximaal inzetten op 1 winlijn welke van links naar rechts loopt en is aangeduid met het lijntje door het symbool heen. Prijzen in het basisspel vallen aan de hand van het winschema wanneer er bepaalde symbolen of meerdere gelijke symbolen op de winlijn vallen. Het winschema staat direct rechts naast de rollen afgebeeld.
In het basisspel worden symbolen automatisch vastgehouden wanneer er zich een potentiële winkans voordoet, bijvoorbeeld wanneer op de rechterrij twee gelijkwaardige symbolen vallen. Wanneer je op de “collect-reset” knop drukt linksonder dan wordt deze functie ongedaan gemaakt.

Als speler kun je alvorens je een speelronde begint ook zelf een bepaald symbool op een rol vasthouden door op de “hold” knop te drukken onder de betreffende rol.
Winsten behaald in het basisspel van gokkast Bar 7 kunnen worden opgespaard op de winbank of worden ingezet in het Bar 7 bonusspel

Gokkast Bar 7 Bonusspel

Het Bar 7 bonusspel wordt automatisch geactiveerd wanneer er een prijs wordt gewonnen in het basisspel (onderspel). Een gewonnen prijs kan hierin worden doorverdubbeld tot maximaal 200 credits. Boven de 100 credits kan er niet meer worden doorverdubbeld. Het bonusspel werkt eenvoudig. Zodra er een prijs is gevallen begint het Bar en 7 symbool in het blauwe venster rechtsonder om en om te knipperen. Door middel van op de corresponderende knop te drukken met ofwel het bar of het 7 symbool verdubbel je de gewonnen prijs. Wanneer je het verkeerde symbool aanklikt dan is je gehele winst verloren. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je wil verdubbelen tot maximaal dus 200 credits. Wanneer je je winst wil innen druk je op de “collect-reset” knop of op de “to powermeter-bet” knop.

Gokkast Bar 7 Bovenspel

Winsten welke naar de Bar 7 Powermeter worden doorgezet kunnen worden ingezet in het Gokkast Bar 7 Bovenspel. Hier kan worden gespeeld met respectievelijk 5, 10, 15 of 20 credits. Het bovenspel bestaat uit een rollenspel met 3 rollen met uitsluitend BAR en 7 symbolen. Er wordt in het bovenspel op 8 winlijnen gespeeld welke naast van links naar rechts (kriskras) ook van boven naar beneden lopen.
Om het bovenspel te starten druk je op de knop met het BAR of 7 symbool. Wanneer het gekozen symbool 3 keer op een winlijn valt dan win je een prijs waarvan de hoogte afhankelijk is van de gekozen inzet. Om meer kans te maken kun je ook op beide symbolen tegelijkertijd inzetten.

Wanneer je minimaal 100 punten hebt op de Powermeter dan is de Supergamble feature van kracht. Hierbij heb je de mogelijkheid om de 100 credits te verdubbelen naar 200 credits. Druk wanneer je 100 credits hebt op de knop met “collect” erop waarna het Supergamble icoontje oplicht.

Gokkast Bar 7 Uitleg Bediening

COLLECT / RESET – Reset automatische Hold functie of neem een winprijs gewonnen in het basisspel.
HOLD – Houd een symbool vast voor de volgende speelronde
BAR – Speel met het BAR symbool in het Bar / 7 verdubbel bonusspel (Basisspel), het bovenspel of in de Supergamble feature.
7 - Speel met het 7 symbool in het Bar / 7 verdubbel bonusspel (Basisspel), het bovenspel of in de Supergamble feature.
TO POWERMETER / SELECT BET – Zet winsten door naar de Powermeter en / of bepaal de inzet in het bovenspel.
SUPERGAMBLE – Kies voor de supergamble functie in het bovenspel bij meer dan 100 punten.
TAKE WINBANK – Neem je winst op de winbank naar de creditmeter.
START – Activeert een draai in het basisspel.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus