Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Attraction

Bij de Attraction speelautomaat draait alles om aantrekkingskracht ofwel; magnetische velden en elektriciteit. Door zelf stroom op te wekken maak je je eigen best uitbetaalde winlijnen. De Attraction gokkast heeft een theoretische uitbetaling van 96,7% en is opgebouwd met 5 aparte rollen met 3 rijen. Daardoor kent het spel 10 winlijnen. Daarnaast zijn er diverse speciale speleigenschappen zoals: symbool vervangende Wilds, de Magnet Feature, Sticky Wilds en Respins. Bij de Attraction speelautomaat kun je de muntwaarde evenals het inzetniveau zelf bepalen.

Het thema van gokkast Attraction

Het thema van de Attraction speelautomaat heeft alles te maken met elektriciteit en magnetische velden. De vrolijke gekleurde Wilds en symbolen geven je de sfeer van een avontuurlijk laboratorium. Softwareontwikkelaar NetEnt heeft bij de Attraction gokkast voor de juiste thematische muziek gekozen en in combinatie met zelfs een Magnet Feature is het plaatje compleet. Bij deze bijpassende magneet functie kan je extra Sticky Wilds en Respins activeren.

Spelfuncties gokkast Attraction

Bij de Attraction gokkast zijn 10 vaste winlijnen. Deze ontstaan door 3 gelijke symbolen die op een inzetlijn van links naar rechts te vinden zijn. Daarnaast kent de Attraction speelautomaat ook nog speciale speleigenschappen om je winkansen te vergroten. Met Wild symbolen kun je andere symbolen wijzigen zodat er een winlijn ontstaat. Deze kunnen bij meerdere rondes voorkomen op de 2e, 3e en 4e rol. De Magnet Feature is uniek voor de Attraction speelautomaat. Er wordt tijdens een beurt een magneet boven of onder de rollen gezet. Daardoor kunnen Sticky Wilds en Respins worden geactiveerd. Verschijnt er namelijk een Wild symbool op een rol waarboven een magneet te vinden is, dan verandert dit symbool in een Sticky Wild. Vervolgens krijg je één Respin. Wanneer je met een Sticky Wild speelt, worden de symbolen extra ‘plakkerig’ en heb je een grotere kans een winnende wedlijn te creëren. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 10 wed lijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,10 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 10 wed lijnen x muntwaarde € 1,00 = € 100

De bediening van gokkast Attraction

Gebruik de bekende spelinstellingen die kenmerkend zijn voor de NetEnt speelautomaten. De instellingen kun je naar eigen wens instellen. Gebruik hiervoor de 4 kleine symbooltjes die linksonder in je scherm staan. Wijzig instellingen met betrekking tot het geluid, raadpleeg de spelregels of kies voor ‘automatisch spelen’. Met deze functie doet de computer het werk voor je. Voor uitgebreidere instellingen klik je op de afbeelding van de steeksleutel. Hier vind je de opties: snel draaien, introductieanimatie nogmaals bekijken, geluidseffecten en/of achtergrondmuziek aan- of uitzetten, grafische kwaliteit wijzigen en het spatiebalkgebruik met betrekking tot draaien. Ook kan onder de steeksleutel de spelgeschiedenis geraadpleegd worden. Dit kan echter niet in de Free Fun Play modus.

Conclusie Attraction gokkast recensie

De Attraction speelautomaat is een vrolijke gokkast die hoog gewaardeerd wordt door liefhebbers van Netent speelautomaten. Het vermakelijke thema zorgt ervoor dat je deze gokkast niet snel beu raakt. Daarnaast zorgt de speciale spelfunctie de ‘Magnet Feature’ ervoor dat je winkansen aanzienlijk verhoogd worden. Daarnaast zijn bij de Attraction gokkast ook de vertrouwde Sticky Wilds en Respins te gebruiken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus