Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Andy Capp is een unieke gokkast omdat naast het spelen van het basisspel meteen het vervolgspel kan worden gespeeld

Gokkast Andy Capp Basisspel

Het basisspel van de gokkast Andy Capp wordt op de onderste drie rollen gespeeld met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door de dunne lijn over de drie middelste symbolen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai, dit is gelijk aan 10 eurocent. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel zie je in het winschema onder de drie rollen.

De prijzen die je wint bij het basisspel kun je verdubbelen naar 200 credits met het Gamble spel. Hierbij moet je kiezen voor Tail of Head. Kies je goed dan verdubbel je je prijs, kies je fout dan verlies je de gewonnen punten. Naast het verdubbelen van je prijzen kun je er ook voor kiezen om ze te innen. Dit doe je door op de knop Collect te klikken.

De Andy Capp heeft een automatische Hold functie waarmee de rollen met een potentiële winkans automatisch worden vastgehouden voor de volgende draai. Je kunt dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Ook kun je tijdens het spelen er zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Andy Capp Vervolgspel

Het vervolgspel wordt ook op de drie rollen gespeeld maar dan met een inzet van 4 of 16 credits per draai. Voor de prijzen van het vervolgspel is er een ander winschema. Deze zie je aan de rechterkant van de rollen staan. Alle prijzen gelden bij kriskras combinaties. Bij een iznet van 16 credits per draai is er een speciale nudge functie. Hierdoor worden de rollen een voor een nogmaals gedraaid waardoor je opnieuw kans op een winnende combinatie hebt.

Het bijzondere bij deze gokkast is het tweede vervolgspel.

Gokkast Andy Capp Tweede Vervolgspel

Het tweede vervolgspel gaat van start als de cijfers 1 tot en met 6, die als nevensymbool op de rollen staan, achtereenvolgens worden verkregen zonder dat er een winnende combinatie valt in het basisspel. Als de positie 6 op de ladder is behaald dan gaat Andy op stap daarbij gevolgd door Flo, zijn vrouw. Het is dan de bedoeling dat Andy niet ingehaald wordt door zijn vrouw want dan eindigt dit spel. Als dit spel wordt gespeeld dan worden er geen credits van de creditmeter gebruikt en dit vervolgspel is dus gratis. Tijdens het spelen van dit spel vallen er veel extra punten te winnen. Het aantal stappen wordt bepaald door de dobbelstenen. Deze draaien en stoppen door op de Start knop te klikken. Als Flo in het blauwe gebied loopt dan is Andy veilig. De winsten bij het feature spel komen in de Plusmeter te staan. Je kunt deze innen of verhogen of verliezen. Hoe hoger het aantal punten op de Plusmeter, des te hoger de extra te winnen punten.

Gokkast Andy Capp Uitleg Bediening

START/STOP – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Stopt het vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
TAKE FTR/CHOOSE BET – Neemt gewonnen punten uit het vervolgspel naar het basisspel/Selecteert de inzet voor het vervolgspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast tot de volgende draai
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus