Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Allstars heeft een basisspel een een bovenspel welke allebei op dezelfde rollen worden gespeeld en waarbij de Sterren veel credits opleveren

Gokkast Allstars Basisspel

Bij de Allstars gokkast begin je altijd met het spelen van het basisspel. Dit basisspel speel je op de drie rollen met 1 winlijn. De winlijn is te zien door het dunne lijntje welke je over de middelste drie symbolen ziet lopen op de rollen. De inzet van het basisspel is 1 credit per draai wat overeenkomt met 10 eurocent per draai. De prijzen die je kunt winnen bij het basisspel staan afgebeeld in het winschema onder de drie rollen. Deze prijzencombinaties moeten op de winlijn verschijnen van uiterst links naar rechts. Hierop is het symbool van de Ster een uitzondering. Deze levert kriskras ook prijzen op. Bij drie kriskras Sterren combinaties krijg je een mystery prijs tussen de 4 en 200 credits, bij 2 kriskras combinaties van de Sterren krijg je een mystery prijs tussen de 2 en 16 credits.

De prijzen die je tijdens het spelen van het basisspel wint kun je verdubbelen tot 200 credits door middel van het Gamble spel. Hierbij moet je op de Gamble knop klikken en heb je kans op het verdubbelen of verliezen van je gewonnen punten. Als je het Gamble spel niet wilt spelen kun je op de knop Take win klikken waarna je punten aan de creditmeter worden toegevoegd.

Bij de Allstars gokkast is een ingebouwde auto Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden voor de volgende draai. Als je dit niet wilt kun je op de knop Reset klikken waardoor ze weer vrij komen. Je kunt tijdens het spelen ook zelf een rol vastzetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Allstars Bovenspel

Het bovenspel van de Allstars wordt ook gespeeld op de bovenste rollen. Je kunt dit spelen als je genoeg punten hebt gespaard uit het basisspel. Er wordt gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai en er zijn dan 5 actieve winlijnen. Het prijzenschema van het bovenspel staat afgebeeld boven de drie rollen en deze combinaties geven een prijs bij het verschijnen op een actieve winlijn. Deze winlijnen zijn aangegeven door middel van de dunne lijnen over de symbolen.

Tijdens het spelen van het bovenspel worden op de achtergrond zogenaamde Winspelen gespeeld. Bij inzet van 5 credits wordt er 1 winspel gespeeld, bij inzet van 10 credits 2 winspelen, bij inzet van 20 credits 3 winspelen en bij inzet van 40 credits 5 winspelen. Dit zijn afzonderlijke trekkingen die je niet ziet maar je ziet wel wat er per trekking wordt gewonnen. Nadat dit is getoond draaien de rollen weer automatisch naar een positie waarbij het aantal totaal gewonnen credits in een winnende combinatie te zien is.

Als er 800 punten of meer op de potten staan dan worden deze geleegd naar de creditmeter. Om credits zelf van de Winbank naar de creditmeter te verplaatsen kun je een pot kiezen met de Choose Pot knop om deze te verhuizen naar de creditmeter om het bovenspel weer te kunnen spelen. Als je alle credits verplaatst naar de creditmeter speel je het basisspel weer.

Gokkast Allstars Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van je gewonnen credits
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
RESET – Reset de automatische Hold functie
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet voor het bovenspel en start het
TAKE WIN – Neemt gewonnen punten van het basisspel naar de creditmeter
CHOOSE POT – Verplaatst punten van de Winbank naar de creditmeter
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet op de Start knop hoeft te klikken . Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus