Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

De mooie fruitmachine AllRight is een gokkast met een basisspel en een bovenspel. Je kunt zelf kiezen welk spel je wilt gaan spelen. Het basispel speel je met inzet van 1 credit en het bovenspel kun je spelen met inzet van 5 of 10 credits.

Gokkast AllRight basisspel

Het basisspel van de fruitmachine AllRight wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn loopt over de middelste drie symbolen en wanneer je op deze winlijn drie dezelfde symbolen hebt dan win je een aantal credits. De punten die je in het basisspel kunt winnen staan afgebeeld in het schema naast de onderste drie rollen. Je ziet op het schema dat het symbool van de Kroon een prijs oplevert tussen de 5 en 200 punten ook in een kriskras combinatie. Onder de rollen zie je het woord Hold staan. Hiermee kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende speelronde. Je kunt de Hold functie weer ongedaan maken met behulp van de Reset knop. De prijzen die je wint kun je nog eens verdubbelen met de Gamble functie. Gok je goed dan worden je credits verdubbeld, gok je fout dan verlies je de gewonnen credits. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je gewonnen punten direct te innen, daarvoor klik je op de knop Collect.

Gokkast Allright bovenspel

Het boenspel van de gokkast AllRight speel je met inzet van 5 of van 10 credits per draai. Dit bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met 1 actieve winlijn welke je over de middelste drie rollen ziet lopen. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen zie je rechts naast de bovenste drie rollen afgebeeld staan. De winnende combinaties moeten zich op de winlijn bevinden voor het winnen van een prijs. Bij inzet van 10 credits per draai kun je vel extra punten verdienen als je de drie AllRight symbolen op de actieve winlijn krijgt met de speciale AllRight bonus. Je kunt altijd weer terug gaan naar het basisspel met inzet van 1 credit.

Gokkast AllRight Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
GAMBLE – Gokfunctie om je gewonnen credits te verdubbelen
HOLD – Houdt de rollen met en gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT – Plaatst gewonnen punten naar de creditmeter
RESET – Reset de automatische Hold functie
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet en het spel welke je wilt gaan spelen
AUTOPLAY – Kun je gebruiken om de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes te laten spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus