LeoVegas

Advertisement

Win €20.000 bij LeoVegas

Win €20.000 bij LeoVegasWe zijn inmiddels twee weken verder in het nieuwe jaar, maar de cadeau’s van online casino’s stoppen voorlopig niet. Bij LeoVegas kan je nu kans maken om een spin te maken op de roulette ter waarde van €10.000. Dat betekent dus dat je met die ene spin meteen €20.000 kan maken! Er zijn bovendien nog meer prijzen te winnen, zoals een iPhone 7 en bovendien een all-inclusive trip naar een locatie in de Middellandse Zee. Lees verder en ontdek meer over deze wedstrijd.

Rood of Zwart?

Deelnemen aan deze wedstrijd is een fluitje van een cent. Voor elke €10 die je speelt op een live roulettetafel bij LeoVegas, verdien je 1 punt. Klim omhoog in het klassement door zoveel mogelijk punten te verzamelen, en maak wekelijks kans op €200 of €400 op de live roulette, naargelang je kiest voor een zwart of rood nummer.

Wekelijks, zowel deze als volgende week, maken de 36 spelers die het meeste punten hebben verzameld kans op €200 of €400 cash. Afhankelijk of je positie in het klassement van de eerste 36 spelers een rood of zwart is. De rode nummers verdienen €400 cash, de zwarte nummers €200.

Plaats je inzet en win!

Je verdient één punt aan alle live roulettetafels, maar als je specifiek aan de LeoVegas Live Roulette speelt verdien je twee punten per ronde. Elke speler die het tot in het klassement van de eerste 36 spelers haalt, verdient bovendien een ticket voor de tombola, voor iedere dag dat hij €10 of meer heeft ingezet aan de roulette.

Op 23 januari om 18 uur zullen er 10 spelers getrokken worden uit deze topspelers. De laatste speler die wordt getrokken, krijgt alvast een iPhone cadeau.

Een dag later, op 24 januari om 18 uur, vindt de finale plaats op de LeoVegas Live Roulette tussen twee spelers. Valt de bal op rood tijdens deze bewuste finaleronde, dan wint de rode speler een trip voor twee naar de Middellandse Zee, met de kans om €20.000 te winnen. Valt de bal op zwart, dan wint de zwarte spelr deze fantastische prijs.

Speel mee en win!