Karamba

Advertisement

Sportscholen saai? Niet als deze 4 ideeën geïmplementeerd worden

Sportscholen saai? Niet als deze 4 ideeën geïmplementeerd wordenWe horen je al denken; fitness is saai. In tegenstelling tot online spelen. Liever ga ik een rondje rennen in de natuur. Dat is echter verre van waar. Al is het ideaal om in de natuur te wandelen en te rennen. Ook fitness kan erg leuk en afwisselend zijn. Als je het bijvoorbeeld met z`n tweeën of drieën doet. Of als je een leuke trainer hebt die je alles goed en op een geduldige manier uitlegt. Helaas zijn die trainers echter niet gemakkelijk te vinden. Vandaar dat we een paar ideeën hebben voor sportscholen om ze leuker te maken voor de mensen die graag alleen trainen.

  1. Een wietsportschool

Dit idee wordt binnenkort tot uitvoer gebracht in de Verenigde Staten. De eerste wietsportschool streeft ernaar om blowers een plek te geven waar ze kunnen trainen en tegelijkertijd kunnen blowen. Professionele trainers maken een trainingsprogramma waar wiet ook onderdeel van uitmaakt. Wiet kan direct in de sportschool gekocht worden, waar er ook eetbare varianten worden aangeboden. Onderzoek heeft immers aangetoond dat wiet de pijngrens kan verhogen en inflammatie tegen kan gaan. Wat is een betere manier om fit te worden? Moet de oprichter gedacht hebben.

  1. Een dierensportschool

Naar de sportschool gaan wordt natuurlijk veel leuker als Fluffy ook mee mag. Tijd dus voor een sportschool waarin je naast jouw loopband, ook een loopband voor je trouwe viervoeter hebt. Hoe leuk zou het niet zijn om samen met jouw huisdier naar de sportschool te kunnen? Natuurlijk zou er ook een speciale ruimte zijn voor Fluffy om met zijn nieuwe vriendjes te spelen terwijl jij in de gewichten hangt. Ben je weer klaar voor je cool down? Dan kun je Fluffy weer ophalen en samen op de loopband de training afmaken.

  1. Een studeersportschool

Als je aan het studeren bent dan heb je natuurlijk nergens tijd voor. Sporten schiet er dan ook vaak bij in. Het lijkt dus ideaal om een sportschool te hebben waar je tijdens het trainen kunt leren. Dit is echter niet geheel ondenkbaar, met cardioapparaten die al de mogelijkheid geven om radio te luisteren zodra je er een koptelefoon op aansluit. Waarom zouden hier geen geheugenschijven met ingesproken studieboeken ingezet kunnen worden? Zo combineer je twee nuttige zaken in één. Je leert terwijl je sport. Dit geeft je meer tijd om uit te gaan na je training.

  1. Een belonende sportschool

Natuurlijk zijn er altijd mensen die zich er nauwelijks toe kunnen zetten om naar de sportschool te gaan. We kunnen ons heel goed in hen inleven. Vandaar dat we het een goed idee zouden vinden als er cardioapparaten werden uitgevonden die, zodra je een x-aantal calorieën verbrand hebt, een beloning zouden geven in de vorm van een reep of iets anders eetbaars. Het moet natuurlijk wel lekker zijn.

Online casino

Natuurlijk zou het onze allergrootste wens zijn om een sportschool te hebben waar je tijdens het sporten kon spelen. Vooralsnog kun je bij Karamba alleen nog via je mobiel en tablet spelen en nog niet via de sportschoolapparaten.

Wel krijg je een hele mooie welkomstbonus wanneer je je aanmeldt. Deze bestaat namelijk niet alleen uit een welkomstbonus van 100% tot €500, maar ook krijg je direct VIP-status met alle bijkomende voordelen van dien. Maak dus snel een account aan via onze Karamba recensiepagina.