Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Wildstars

wildstarsDe mooie Simbatgokkast Wildstars is een vrij eenvoudig te spelen maar spannende gokkast. Bij deze gokkast maak je tijdens het basisspel extra kans op prijzen met de symbolen van de Kroon en bij het bovenspel is de Ster een bijzonder wild symbool. Als deze op de rollen verschijnt is hij een soort Joker symbool en mag andere symbolen vervangen voor het maken van en winnende combinatie.

Bij de fruitautomaat Wildstars begin je met het spelen van het basisspel. Dit speel je op de onderste drie rollen en je zet met 1 credit per draai in. Er is 1 actieve winlijn en heb je daar drie gelijke symbolen op dan win je een prijs. De Kroonsymbolen leveren je kris-kras ook prijzen op. Verschijnen er daar drie van op de rollen dan win je een mystery prijs tussen de 10 en 100 punten. Alle prijzen die je tijdens het spelen van het basisspel wint, kun je proberen te verdubbelen met de Gamble functie. De Wildstars heeft een automatische Hold functie welke rollen met een gunstige positie vast zet voor de volgende draai.

Als je genoeg punten hebt dan kun je verder spelen met het vervolgspel. Dit speel je op de bovenste rollen met 5 geactiveerde winlijnen. De inzet bij het bovenspel is 5 credits per draai. De prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld rechts naast de bovenste rollen. Extra kans op prijzen heb je door het speciale Ster symbool. Deze is een wildsymbool en mag alle adere symbolen vervangen voor het completeren van een winnende combinatie.

Speel gokkast Wildstars