Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Wild en Wild

Wild en WildDe mooie Simbatgokkast Wild en Wild is een bijzondere kast die niet voor niets de naam Wild en Wild heeft gekregen. Je speelt bij deze fruitautomaat een basisspel en een vervolgspel. Tijdens het basisspel kun je Wild symbolen verzamelen via een speciale ladder. Steeds als je geen winnende combinatie hebt ga je een stapje verder op de spaarladder. Krijg je wel en winnende combinatie dan begin je weer opnieuw met sparen.

De gokkast Wild en Wild heeft een basisspel en een vervolgspel. Je speelt het basisspel op de onderste rollen met inzet van 1 credit per draai. Er is 1 actieve winlijn en de prijzen die je bij het basisspel kunt winnen staan afgebeeld in het prijzenschema onder de drie onderste rollen. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het Head/Tail spel. De Hold knoppen onder de rollen zijn voor de automatische Hold functie. Deze houden en rol met een gunstige positie vast tot de volgende speelronde. Steeds als je een draai zonder winnende combinatie hebt ga je een stapje verder op de spaarladder voor een wild symbool. Heb je een draai met een winnende combinatie dan ga je weer terug naar het begin van de spaarladder.

Het vervolgspel van de gokkast Wild en Wild speel je op de bovenste drie rollen. Dit kun je spelen met een inzet van 5,10 of 20 punten per draai. Je maakt tijdens het spelen van het vervolgspel extra kans op punten door het wildsymbool en door de dubbele Wild functie. Is er op de rollen een wild symbool maar win je hier niets mee dan zullen er bij de volgende draai 2 gelijke symbolen op 2 rollen veranderen. Met deze functie maak je nog meer kans op mooie winsten.

Speel gokkast Wild en Wild