Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Wallstreet

wallstreetDe mooie en kleurrijke Simbat gokkast Wallstreet is een bijzondere kast waarbij je veel dollars kunt sparen in een speciale Matrix en waarbij je tijdens het spelen van het bovenspel veel extra punten kunt winnen met de dollar tekens. Je speelt bij deze mooie fruitautomaat een basisspel en een vervolgspel en deze worden op afzonderlijke rollen gespeeld.

Het basisspel van de gokkast Wallstreet speel je op de drie onderste rollen waarbij er 1 winlijn actief is. Je speelt met inzet van 1 credit per draai. De prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in een winschema naast de drie rollen. Bij het basisspel kun je in de matrix aan de rechterkant dollars sparen welke afgebeeld staan op diverse fruitsymbolen op de rollen. Heb je 1 of meerdere lijnen vol dan begint het speciale Shuffle spel met een kans van 50% op een extra prijs. Alle gewonnen prijzen bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het Gamble spel.

Heb je voldoende punten op je meter dan kun je verder spelen met het vervolgspel. Dit speel je op de bovenste drie rollen met 5 actieve winlijnen. Het vervolgspel kun je spelen met een inzet van 10, 20 of 40 punten per draai. Met het symbool van de dollar win je extra prijzen. Bij de inzet van 10, 20 of 40 punten krijg je altijd 40 punten als prijs en krijg je drie dollar tekens op een winlijn bij inzet van 40 punten dan win je zelfs 1000 punten.

Speel gokkast Wallstreet