Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Walhalla

euroc.walhallaDe nieuwste gokkast van Simbat heeft een bijzondere naam, de Walhalla. Bij deze mooie en kleurrijke gokkast bevind je je dan ook in een Walhalla van prijzen die je kunt winnen tijdens het spelen van een basisspel en een vervolgspel. Je speelt deze beide spellen op dezelfde vier rollen met verschillende inzetten.

Je kunt zelf kiezen welke spel je wilt gaan spelen, het basisspel of het vervolgspel. Het basisspel speel je met inzet van 1 credit op de vier rollen en 1 actieve winlijn. Alle prijzen die je wint tijdens het spelen van het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de Head/Tail functie. Onder de rollen zie je de Hold knoppen. Hiermee kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende draai.

Het vervolgspel speel je met inzet van 5 of 10 punten per draai. Speel je met inzet van 5 dan speel je op drie rollen, speel je met inzet van 10 punten dan zijn alle vier de rollen in het spel. Als je met inzet van 10 punten speelt dan win je ook prijzen bij bepaalde criss/cross combinaties. Je kunt dit uitgebreid terug zien in het schema naast de vier rollen.

Speel gokkast Walhalla